Skip to main content

Напади на полицајце се настављају !!!


Алибунар, 21.07.2018, године – У раним јутарњим часовима, саобраћајна патрола ПС Алибунар, у саставу Г.Р. и М.П. зауставила је путничко возило којим је управљао Огњен Вучковић, док се за местом сувозача налазио Бранислав Максимовић обојица са пребивалиштем у Владимировцима.

Приликом вршења контроле возача и возила, возач Огњен Вучковић је задао више удараца у пределу главе полицијском службенику Г.Р., док је у истом моменту сувозач Бранислав Максимовић вербално напао другог полицијског службеника М.П., а касније и гурнуо у пределу тела. Након тога је Огњен Вучковић пришао и ударуо полицијског службеника М.П. у пределу главе, а затим побегао са лица места у непознатом правцу.

Полицијским службеницима Г.Р и М.П. је указана помоћу у Општој болници Панчево, где су им констатоване лаке телесне повреде и они су након прегледа пуштени кући.

Бранислав Максимовић је доведен у ПС Алибунар где је извршено алкотестирање у утврђено да да има 1,21 промила алкохола у крви, након чега је по налогу ОЈТ Панчево и задржан. Приликом прегледа возила у њему је пронађена опојна дрога „СПИД“ у малим количинама. На терет му се стављају кривична дела „Напад на службено лице у вршењу службене радње“ и „Неовлашћено држање опојних дрога“. А док је за Огњеном Вучковићем расписана потерница.

Како сазнајемо да су Огњен Вучковић и Бранислав Максимовић повратници у вршењу оваквих и сличних дела и још један доказ на благу казнену политику правосудних органа.

Служба за информисање ССП
Милан Стаменковић