Skip to main content

Полицајци проначли коверту са 650 евра


Београд – вечерас око 19:40 часова,  патрола полиције у саставу Саша Вулетић и Небојша Јоловић (чланови нашег синдиката) пронашли су коверат са 650 евра код аутобуског стајалишта на Аутокоманди.
Саша Вулетић, председник синдикалне групе Вождовац  изјављује:
“Колега Небојша Јоловић и ја обилазили смо службеним аутомобилом аутобуско стајалиште на Аутокоманди. То место посебно нам је важно јер се често дешавају џепне крађе, желели смо полако да опсервирамо терен и погледамо да ли на станици има сумњивих лица. Током вожње запазио сам коверат на коловозу и то ми је привукло пажњу. Зауставили смо службено возило и у коверту пронашли 650 евра. С обзиром да не знамо чији је новац, предаћемо га у полицијској станици на Вождовцу, где и радимо.“ – каже Вулетић.
Небојша Јоловић је ожењен има двоје деце и живи у принудном смештају у објекту Полицијске испоставе Бели поток, у кућици која је пред рушење.
Саша Вулетић у полицији ради десетак година, прогнано је лице са Косова ожењен је, отац троје деце  живи у Јагодини као подстанар, сваког дана на посао путује у Београд.
И ако обојца полицајаца врло тешко живе , као и већина грађана у Србији, ни једног тренутка се нису двоумили у даљем поступању са пронађеним новцем. Част и морал су им на првом месту, како и доликује честитим и поштеним полицајцима.
Они кажу да им је веома жао јер не знају чији је новац и да предпостављају да ће се власник изгубљеног новца јавити и преузети изгубљено.
Београд, 10. новембар 2011.године


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ