Preševo, 01.03.2017. godine, – U prostorijama Policijske stanice Preševo, Sindikat srpske policije – Regionalni centar Vranje organizovao je tradicionalnu akciju dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Niš, prijateljima HU „Koce Zauvek“ iz Vranja i HU „U Srcu“ Telekom Srbije iz Beograda. Navedenoj akciji pored članova Sindikata srpske policije – RC Vranje, policijskih službenika PU Vranje, PU Gnjilane, Uprave granične policije, radnika Doma Zdravlja u Preševu, podržali su i građani Vranja i Preševa. Tom prilikom prikupljeno je 50 jedinica dragocene tečnosti.

Ovaj događaj propraćen je i od strane medija i to: Regionalne televizije „DN017“ iz Vranja kao i lokalnih medija „RTV Preševo“ i „RTV ALDI“. Takođe, akciju je, pored načelnika PU Vranje gospodina Živković Igora, obišla i privredna delegacija iz Bujanovca – generalni direktor „BI VODE“ sa saradnicima. Za pripremu i izvođenje navedene akcije od strane SSP RC Vranje angažovano je kombi vozilo prevoznika „EURO LINE“ iz Vlasotinca i tri putnička vozila koja su izvršila prevoz dobrovoljnih davaoca krvi iz Vranja do Preševa i obrnuto. Pomoć tokom realizacije pružili su i privredni subjekti iz Preševa i to PTP „FLUIDI“ i STR“BELI DRIM“.

Za organizaciju i sprovođenje akcije najveće zasluge i sve čestitke pripadaju našem aktivisti u SG Peševo – Dejanu Tasić, koji je dugogodišlji aktivni dobrovoljni davalac krvi!

Fotografije kao i reportaže medija dobrovoljnog davanja krvi možete videti ispod testa.

                                                                                Služba za informisanje SSP

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.