Zaječar, 24.03.2016. godine, – Pripadnici  čete IJP u Zaječaru, pripremili su veliko i  veoma prijatno iznenađenje aktivistima Sindikata srpske policije RC Zaječar Igoru Stojadinoviću i Andriji Jeringu.

Nakon izvršenih radnih zadataka i sprovedene jednodnevne obuke pripadnika IJP u Zaječaru, prilikom završnog postrojavanja čete, komandir čete IJP u Zaječaru Srđan Stanković i zamenik komandira čete  Vladimir Vulović, obavili su svečano uručenje plakete šefu stručne Službe za preventivnu zdravstvenu zaštitu zaposlenih i rodnu ravnopravnost SSP Igoru Stojadinoviću. Pripremljena je i plaketa za člana GO SSP Andriju Jeringa, koji iz opravdanih razloga nije mogao da prisustvuje (korišćenje godišnjeg odmora) i da primi plaketu, te će mu ona biti naknadno uručena.

Plakete ”ZA IZUZETNU SARADNJI I POŽRTVOVANJE” na pomoći u rešavanju problema pripadnika čete IJP u Zaječaru, aktivistima SSP dodeljene su nakon inicijative i jednoglasnog stava svih pripadnika čete IJP Zaječar.

Nakon primanja plakete Šef stručne službe za preventivnu zdravstvenu zaštitu zaposlenih i rodnu ravnopravnost SSP Igor Stojadinović, obratio se svojim prisutnim kolegama i zahvalio se uz reči:

”Čast i zadovoljstvo mi je danas biti ovde sa vama, pre svega kao vaš kolega u jedinici, a potom i kao sindikalni aktivista. Bez lažne skromnosti, ovo je veliko priznanje za mene kao čoveka koji je veći  svog deo života posvetio radu u MUP Republike Srbije, a poslednjih nekoliko godina i aktivnom radu u sindikatu srpske policije, te angažovanju na sveobuhvatnom poboljšanju osnovnih uslova rada i život pripadnika MUP-a. Današnja mala svečanost za mene je velika nagrada ali još veća odgovornost u predstojećoj sindikalnoj borbi. Sindikat srpske policije je pre svega ozbiljna i odgovorna sindikalna organizacija koja će uložiti maksimalno sve napore i trud na polju poboljšanja statusa i uslova rada zaposlenih u MUP Republike Srbije, i ja sam veoma ponosan na činjenicu da sam sastavni deo ove porodice.

Veliku zahvalnost, za postignute rezultate, dugujemo predsediku SSP Lazaru Ranitoviću, zameniku predsednika Miletu Lazareviću, generalnom sekretaru Draganu Ristanoviću i svim članoviima GO SSP, koji su dali svoj puni doprinos u direktnim pregovorima sa poslodavcem koji je iskazao volju i zainteresovanost za rešavanje nagomilanih problema. Još jednom vam veliko hvala!”

Sa ponosom možemo reći da su aktivnosti sindikata srpske policije u Zaječaru u mnogome doprineli poboljšanju osnovnih uslova rada i segmenta preventivne zdravstvene zaštite pripadnika čete IJP Zaječar, mnogo toga smo pokrenuli sa nulte tačke, dosta toga je do sada realizovano i mnogo toga očekujem da se u narednom periodu realizuje. Ove plakete govore i u prilog tome da nismo pogrešili kada smo 2013. godine Andriji Jeringu dodelili priznanje sindikata “Dobar oficir”.

Pomenute aktivnosti su uspešno relaizovane zahvaljujući izuzetnoj saradnji sa komandirom čete IJP Srđanom Stankovićem, zamenikom komandira Vladimirom Vulovićem, komandirima vodova i odeljenja i  zahvaljjući pre svega jednom visoko kolegijalnom odnosu i drugarstvu svih pripadnika čete IJP Zaječar.

Služba zainformisanje SSP

ijp plakete (2)

ijp plakete (4)

ijp plakete (3)

 

 

 

Šef SSZPZZZIRR  SSP

Igor Stojadinović

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.