Sindikat srpske policije organizovao je protest u Novom Sadu ispred zgrade sudova i tužilaštava, 6. februara 2017. godine sa početkom u “pet do dvanaest” zbog blage kaznene politika prema napadačima na policijske službenike, pristunoj već godinama širom Srbije!
Protest je održan pod parolom: “NEKA BUDE ZAKON! NEKA BUDE SUROV! I NEKA BUDE ZA SVE!”

Za naše mnogobrojen zainteresovane članove koji su bili sprečeni da tog dana budu sa nama na licu mesta, spremili smo video zapis celokupnog dešavanja tog dana. Na snimku možete videti i čuti izjave za medije predsednika Lazara Ranitovića, kao i govore održane od strane njegovih najbližih saradnika:

Naš protest je podržan od skoro svih relevantnih sindikata u policiji, a na lokalnom nivou u Novom Sadu, podržali su nas predstavnici oba reprezentativna sindikata. Medijska pažnja je bila izizetna, svi lokalni i velika većina medija na državnom nivou ispratili su naš protest uz pozitivne tekstove, a što je zaista presedan, velika većina komentara ostavljenih od strane čitalaca i gledalaca bili su jako pozitivni po policiju uopšte- Građani su na pravi način shvatili naše motive i razloge i podržali naše zahteve kao potpuno legitimne.

Dominantna parola ovog skupa i pitanje javnosti i državi bilo je:

693A8313cut

Služba za informisanje SSP
Mile Lazarević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.