Синиша Радаковић

Share Button

Главни одбор Синдиката српске полиције, доделио је 05.  Септембра 2014. године Златну плакету „Добар руководилац“ начелнику ПУ Нови Сад,

Синиши Радаковићу

Биографија:

Рођен је 06. марта 1963. године у Срему. Завршио је Средњу школу унутрашњих послова и засновао радни однос 1982. године. Каријеру је градио у Полицијској управи за град Београд где је обављао руководеће функције у Управи криминалистичке полиције, потом је био постављен за командира Полицијске станице Врачар да би 2005. године био постављен за начелника те станице, где се и задржао све до 2014. године и постављења за начелника Полицијске управе Нови Сад.

Током своје каријере, дуге преко три деценије, награђиван је више пута. Између осталих награда добио је и два пута пиштоље од Министа унутрашњих послова, добио је и златник „Јаков Ненадовић“, годишњу награду Скупштине града Београда, три награде градског секретара за унутрашње послове (некадашњег СУП Београд).

Само је у првој години рада оцењен годишњом оценом „4“ а после тога свака оцена све до данас била је искључиво „5“. О посвећености послу говори податак да у целој каријери нема ни једног јединог дана боловања!

Током дугогодишњег начелниковања у Београду пратио га је епитет строгог али праведног и правичног старешине. У Новом Саду је наставио истим путем, а у нашем синдикату нашао је партнера. На свако наше указивање на кршење радних права, од стране појединих својих подређених старешина, муњевито је реаговао и исправљао неправде. Знао је да препозна и елегантно реши проблеме у управи и станицама, да казни али и да заштити колеге.

За руководство нашег РЦ Нови Сад, али ни за Главни одобор синдиката није било дилеме – господин Радаковић заслужује признање „Добар официр“ за 2016. годину.

693a4501

Морате бити пријављени да бисте оставили коментар Пријави се!