Срђан Грекуловић

Share Button

Главни одбор Синдиката српске полиције, доделио је 05.  Септембра 2014. године Златну плакету „Добар руководилац“ помоћнику директора и начелнику ПУ Ниш,

Срђану Грекуловићу

Биографија:

Срђан Грекуловић завршио је Средњу школу унутрашњих послова. Након завршетка средње школе дипломирао је на Војној академији у Београду.

На почетку професионалне каријере обавља послове полицајца и бива постављен на радно место командира Полицијске станице у Пожаревцу, где је касније именован за начелника Одељења полиције. Решењем о премештају постаје шеф Одсека за јавни ред и мир у Управи полиције у седишту Министарства унутрашњих послова. Са тог радног места именован је за команданта београдског Одреда жандармерије, а потом и за заменика команданта Жандармерије Србије. Као заменик команданта, годину дана је обављао послове вршиоца дужности ове јединице.

Од 2009. год. Срђан Грекуловић је именован за помоћника Директора полиције Милорада Вељовића, на коме се и данас налази. Као помоћник директора упућен је на место начелника Полицијске управе у Јагодини на годину дана, а од марта месеца 2013. године, као помоћник директора упућен је на вршење службених задатака и послова радног места начелника Полицијске управе у Нишу.

Г-дин Срђан Грекуловић дуги низ година обавља послове председника Комисије за помоћ породицама погинулих и рањених припадника полиције МУП-а Републике Србије, као и послове председника Комисије за организацију Дана полиције на нивоу Министарства унутрашњих послова.

grekulovic

Морате бити пријављени да бисте оставили коментар Пријави се!