Sindikat srpske policije nastavlja da, uz veliku pomoć društveno odgovornih kompanija, pomaže u opremanju i unapređenju rada policijskih stanica. Potpuno smo svesni činjenice da to nije osnovna svrha postojanja niti rad kojim jedan pravi sindikat treba da se ponosi, ali smo svesni i očajnog stanja u kom se srpska policija danas nalazi.

Policijskoj stanici u Bačkoj Palanci, kao i većini drugih, preko potrebno je svako vozilo tako da će im dobrodoći potpuno nov automobil „Dačija sandero“ koji je im je u ime sindikata predao naš aktivista Milenko Selaković.

Naravno, SSP ne raspolaže novčanim sredstvima za kupovanje automobila poslodavcu, već je ovom prilikom samo posrednik i neophodna logistička podrška u nastojanju da automobil što brže posluži kolegama iz Bačke Palanke. Zasluge i naša zahvalnost idu na adresu privatnog preduzeća „DIV TRADES“ DOO sa sedištem u tom gradu, odnosno vlasnika firme Zorana Kneževića, koji je iz svojih sredstava kupio automobil i poklonio ga pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova radi efikasnijeg rada i poboljšanja opšte bezbednosti u Bačkoj Palanci.

Svakako, treba napomenuti da je ova donacija dobrim delom plod izuzetno dobre saradnje rukovodstva Policijske stanice Bačka Palanka sa opštinskim i privrednim subjektima ali da je presudnu ulogu i najveći doprinos ovome dao naš aktivista Selaković, koji iz dana u dan potvrđuje da ga krase kvaliteti neophodni jednom istinskom sindikalcu.

Služba za informisanje SSP

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.