Зоран Пузовић

Share Button

Главни одбор Синдиката српске полиције, доделио је 11.  Септембра 2015. године Златну плакету „Добар руководилац“ начелнику Полицијске станице Аранђеловац,

Зорану Пузовићу

Биографија:

Начелник Полицијске станице Аранђеловац Зоран Пузовић своју радну каријеру је започео 15.04.1986. године у Одељењу унутрашњих послова у Аранђеловцу, након завршене Више школе унутрашњих послова, радио је као полицајац позорник, секторски радник, затим као помоћник командира, заменик командира, вршилац дужности командира ПС Аранђеловац, криминалистички инспектор, и коначно од 06.05.2004. године је распоређен на место начелник Полицијске станице Аранђеловац, где и данас ради.

Преко десет година професионално и врло успешно обавља послове начелника Полицијске станице. То је начелник који је увек ту да саслуша своје полицајце, кад год затреба а са њима и на интервенцију изађе, а након успешно обављеног посла тај човек се често и дружи са својим колегама.

Своје знање и богато искуство радо дели са другима и труди се да пренесе млађим колегама. За свој рад је више пута награђиван.

Увек је ценио рад нашег синдиката, у њему смо увек налазили искреног и поузданог партнера и све проблеме који су се јављали решавали смо зајденички уз договор и обострано задовољство. Подржао је све иницијативе и предлоге нашег синдиката у ПС Аранђеловац. Дугогодишњи је члан Синдиката српске полиције и редован гост на нашим Полицијадама. Ауторитетом и радом ужива велико поштовање код свих запосленик у Полицијској станици у Аранђеловцу а и на нивоу Полицијске управе Крагујевац.

Сматрамо да је Начелник ПС Аранђеловац Зоран Пузовић својим досадашњим радом, ангажовањем и чланством у Синдикату српске полиције, давањем сталне подршке раду синдиката, неретко добијајући за то критике од својих надређених, заслужио да у оштрој конкуренцији  баш он буде овогодишеи добитник нашег признања „Добар руководилац“!

Служба за информисање ССП

12004822_10206457430308202_4547091524101699840_n

Морате бити пријављени да бисте оставили коментар Пријави се!