Зоран Трбук – почасни члан ССП

Share Button

Зоран Трбук – почасни члан ССП

Главни одбор Синдиката српске полиције, на седници одржаној 21. фебруара 2016. године у Панчеву, донео је одлуку да нашем дугогодишњем правном заступнику и пријатељу синдиката, адвокату Зорану Трбуку, додели статус почасног члана.

Господин Трбук је небројено много пута доказао да је овом синдикату више од правног заступника. Он је ослонац и „десна рука“ нашим активистима у регионалним центрима чије чланове заступа. Али исто тако је и саветник руководству синдиката и глас разума у свим дилемама и потешкоћама које прате рад једног синдиката.

Ентузијазам са којим ради, посвећеност и подршка нашим члановима, одавно су превазишли обавезе из уговора о сарадњи. Он је наш пријатељ и друг. Он је један од нас.

Заиста није било дилеме – Главни одбор ССП једногласно је донео одлуку и Зорана и званично прогласио синдикалцем! Након свечаног отварања меморијалног турнира „Владимир Грандић“ у Новом Саду, 09. априла 2016. године, председник ССП Лазар Ранитовић, уручио је Зорану Трбуку картицу и значку почасног члана.

Почасни члан ССП Зоран Трбук

Морате бити пријављени да бисте оставили коментар Пријави се!