Skip to main content

Одржан меморијални турнир у малом фудбалу „КУП Млавских хероја 2014“


Spomen ploca HEROJIMA sa MlaveПетровац на Млави, 13. јун 2014. године,

Одржан је меморијални турнир у малом фудбалу „КУП Млавских хероја 2014“, који Синдикат српске полиције традиционално организује у част и сећање на трагично настрадале колеге који су храбро положили своје животе за част службе и слободу отаџбине. ССП уз дружење и спорт чува успомену и сећање на наше хероје Властимира Костића, Милана Тенића, Слађана Милосављевића, Сашу Антића и Момира Благојевића, који су живот дали у време вршења службе за своју земљу и свој народ.

На турниру је учествовало осам екипа ( Панчево, Петровац 1, ИПА, Велико Градиште, Лазаревац, УСП Београд, Пожаревац и Петровац 2 ) са око 60 учесника радника Министарства унутрашњих послова, у највећем броју чланова ССП али такође и чланова других синдиката.

 

Пред отварање турнира госте и учеснике поздравио је председник Синдиката српске полиције – Регионалног центра Пожаревац Јовица Савић који се захвалио онима који су нашли воље и времена да својим присуством одају почаст трагично настрадалим колегама који свима нама треба да служе као светионик.  На отварању меморијалног турнира били су: заменик председника Синдиката српске полиције Драган Ристановић, председник општине Петровац на Млави господин Дуле Недимић, председник спортског савеза Радован Давидовић, помоћник председника општине Саша Живојиновић, генерални секратар Иван Перић, шеф протокола Марија Јанковић и управник спортско рекреативног центра Драган Нединић. Делегација ССП је заједно са замеником командира ПС Петровац на Млави, г-дином Драганом Николић отишла до спомен плоче која је постављења у згради ПС Петровац у част и сећање на погинуле колеге.

Турнир је почео у 10,00 а завршен у 16,00 часова, где су се у финалу састале екипе ИПА Београд и СГ Пожаревац, а победничка екипа СГ Пожаревац након нерешеног резултата 2:2 у регуларном времену утакмице, освојила је прво место извођењем пенала са резултатом 3:2.

Коначни пласман екипа је следећи:

I место Синдикална група Пожаревац;

II место ИПА Београд;

III место Синдикална група Лазаревац и

IV место Синдикална група Велико Градиште.

 

Додељена су и признања за:

– најбољег голмана –  Спасоје Лазовић (ИПА Беогртад);

– најбољег играча –  Бобан Миладиновић (СГ Пожаревац);

*** ФЕР-ПЛЕЈ екипа – СГ Петровац 2

 

Након овога, дружење је настављено на  „трећем полувремену“, где је члан Службе за информисање Никола Иванковић, испред ССП заслужним појединцима за организацију турнира уручио Плакете и то:

– председнику ССП РЦ Пожаревац Јовици Савић,

– члану ГО ССП СГ Петровац на Млави Зорану Матејић и

– члану ГО ССП СГ Петровац на Млави Горану Милосављевић

 

Испред организатора ССП СГ Петровац на Млави од председника ССП РЦ Пожаревац Јовице Савић уручене су и посебне плакете заслужним полицијским службеницима у знак захвалности за допринос у успешној организацији турнира:

–       Александру Тенић,

–       Горану Стевић,

–       Ивану Чекрлић,

–       Данијелу Љубисављевић,

–       Синиши Богдановић,

–       Слађану Станојевић и

–       Мирку Којић.

Служба за информисање ССП

Никола Иванковић

 

Драган Ристановић, Јовица Савић, Драган Николић
Драган Ристановић – заменик председника ССП, Јовица Савић – председник РЦ Пожаревац, Драган Николић – заменик командир ПС Петровац

 

 


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ