Skip to main content

СГП Аеродром: босоноги пред странце!


Кажу да су полицајци на граници огледало државе. Да су управо они први симболи државе са којом се сусрећу странци приликом уласка у одређену земљу.

Питање је какву слику о нама остављају полицијски службеници запослени у СГП на аеродрому „Никола Тесла“ у Београду, с обзиром на стање обуће коју носе приликом свакодневног обављања дужности.

Док цела зграда аеродрома просто „сија“ и одише луксузом, наше колеге, нажалост, нису те среће. Њихова опрема је углавном у јако лошем стању. Нико се више ни не сећа године у којој су последњи пут добили службене ципеле. Приликом прошлогодишње поделе обуће ова станица је заобиђена из неког разлога а велики број колега је куповао обућу у приватној режији, и то по неколико пута.

Колега, чија ципела је на приложеној фотографији, обраћао се дописима командиру станице у више наврата али није било никаквог резултата. Обуће нема па нема, а он је принуђен да тако обувен брука себе, МУП и целу државу Србију.

ССП ово сматра недопустивим, и инсистираће код надлежних да се свим колегама у СГП Аеродром по хитном поступку набави адекватна службена обућа. Поред свих оправдања послодавца о мерама штедње и рестриктивног буџета, овакве ствари се ипак не смеју толерисати.

Служба за информисање ССП