Spomen ploca HEROJIMA sa MlavePetrovac na Mlavi, 13. jun 2014. godine,

Održan je memorijalni turnir u malom fudbalu „KUP Mlavskih heroja 2014“, koji Sindikat srpske policije tradicionalno organizuje u čast i sećanje na tragično nastradale kolege koji su hrabro položili svoje živote za čast službe i slobodu otadžbine. SSP uz druženje i sport čuva uspomenu i sećanje na naše heroje Vlastimira Kostića, Milana Tenića, Slađana Milosavljevića, Sašu Antića i Momira Blagojevića, koji su život dali u vreme vršenja službe za svoju zemlju i svoj narod.

Na turniru je učestvovalo osam ekipa ( Pančevo, Petrovac 1, IPA, Veliko Gradište, Lazarevac, USP Beograd, Požarevac i Petrovac 2 ) sa oko 60 učesnika radnika Ministarstva unutrašnjih poslova, u najvećem broju članova SSP ali takođe i članova drugih sindikata.

 

Pred otvaranje turnira goste i učesnike pozdravio je predsednik Sindikata srpske policije – Regionalnog centra Požarevac Jovica Savić koji se zahvalio onima koji su našli volje i vremena da svojim prisustvom odaju počast tragično nastradalim kolegama koji svima nama treba da služe kao svetionik.  Na otvaranju memorijalnog turnira bili su: zamenik predsednika Sindikata srpske policije Dragan Ristanović, predsednik opštine Petrovac na Mlavi gospodin Dule Nedimić, predsednik sportskog saveza Radovan Davidović, pomoćnik predsednika opštine Saša Živojinović, generalni sekratar Ivan Perić, šef protokola Marija Janković i upravnik sportsko rekreativnog centra Dragan Nedinić. Delegacija SSP je zajedno sa zamenikom komandira PS Petrovac na Mlavi, g-dinom Draganom Nikolić otišla do spomen ploče koja je postavljenja u zgradi PS Petrovac u čast i sećanje na poginule kolege.

Turnir je počeo u 10,00 a završen u 16,00 časova, gde su se u finalu sastale ekipe IPA Beograd i SG Požarevac, a pobednička ekipa SG Požarevac nakon nerešenog rezultata 2:2 u regularnom vremenu utakmice, osvojila je prvo mesto izvođenjem penala sa rezultatom 3:2.

Konačni plasman ekipa je sledeći:

I mesto Sindikalna grupa Požarevac;

II mesto IPA Beograd;

III mesto Sindikalna grupa Lazarevac i

IV mesto Sindikalna grupa Veliko Gradište.

 

Dodeljena su i priznanja za:

– najboljeg golmana –  Spasoje Lazović (IPA Beogrtad);

– najboljeg igrača –  Boban Miladinović (SG Požarevac);

*** FER-PLEJ ekipa – SG Petrovac 2

 

Nakon ovoga, druženje je nastavljeno na  „trećem poluvremenu“, gde je član Službe za informisanje Nikola Ivanković, ispred SSP zaslužnim pojedincima za organizaciju turnira uručio Plakete i to:

– predsedniku SSP RC Požarevac Jovici Savić,

– članu GO SSP SG Petrovac na Mlavi Zoranu Matejić i

– članu GO SSP SG Petrovac na Mlavi Goranu Milosavljević

 

Ispred organizatora SSP SG Petrovac na Mlavi od predsednika SSP RC Požarevac Jovice Savić uručene su i posebne plakete zaslužnim policijskim službenicima u znak zahvalnosti za doprinos u uspešnoj organizaciji turnira:

–       Aleksandru Tenić,

–       Goranu Stević,

–       Ivanu Čekrlić,

–       Danijelu Ljubisavljević,

–       Siniši Bogdanović,

–       Slađanu Stanojević i

–       Mirku Kojić.

Služba za informisanje SSP

Nikola Ivanković

 

Dragan Ristanović, Jovica Savić, Dragan Nikolić
Dragan Ristanović – zamenik predsednika SSP, Jovica Savić – predsednik RC Požarevac, Dragan Nikolić – zamenik komandir PS Petrovac

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.