B E O G R A D  – 30. septembra 2018. godine, održan je tradicionalni 31. beogradski maraton i 2. polumaraton u kome je učešće uzeo velik broj pripadnica i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Sindikat srpske policije svake godine nakon završetka Beogradskog maratona iskoristi priliku da pohvali i napiše članak o koleginicama i kolegama koji uzimaju učešće u ovoj svetski poznatoj sprotskoj manifestaciji koja iz godine u godinu ima sve veći broj učesnika. Naročito je primećeno, što je za svaku pohvalu, da je učešće policijskih službenika i vatrogasaca sve prisutnije! Ove godine odlučili smo se da posebno pomenemo kolegu koji je na sebe skrenuo pažnju kako istrajnošću i voljom, tako i godinama u kojima nije nimalo lako uzeti učešće, uspešno okončati trku i pri tome ostvariti odličan rezultat u polumaratonskoj trci dužine 21 kilometar koju je okončao za vreme od 2 časa i 31 minut!

Naime, radi se o policijskom službeniku Nedović Milanu rođenom 12.6.1966. godine u Prizrenu, zaposlenom u Policijskoj upravi Peć, radno angažovanom u Odeljenju kriminalističke policije, Policijske uprave Kraljevo. Nedović je dugogodišnji rekreativac koji u petoj deceniji života i dalje se bavi sportom i učestvuje u jednoj od najtežih sportskih disciplina kako u fizičkom tako i u psihičkom smilu, a to je maraton, gde pored samog učešća je ostvario i više nego odličan rezultat za svoju dob. Čestitamo kolegi Nedoviću na istrajnosti, energiji, entuzijazmu i želimo mu da nastavi i dalje sa učešćem i ostvarivanjem odličnih rezultata.

Osim velikog broja ljubitelja trčanja i rekreacije na Drugom beogradskom polumaratonu učestvovali su neki od najboljih trkača i reprezentativaca Srbije. Posebnu dimenziju događaju dalo je učešće čuvene atletičarke Olivere Jevtić, jedne od najboljih atletičarki u istoriji Srbije. Drugi beogradski polumaraton održan je pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda i sa sloganom „Trka dobrote“.

Čestitamo svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su uzeli učešće u maratonu i polumaratonu, te na taj način pozitivno predstavljali i promovisali profesiju kojoj pripadaju!

Služba za informisanje

Boban Đorđić

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.