Skip to main content

АКЦИЈА ДАВАЊА КРВИ – ВРАЊЕ


Врање, 05.12.2019. године – Синдикат српске полиције Регионални центар Врање је у сарадњи са верним пријатељима Хуманитарног удружења „КОЦЕ ЗАУВЕК“ и Завода за трансфузију крви Ниш, у просторијама цркве „Успење Пресвете Богородице“ у Врању, организовао сада већ традиционалну акцију добровољног давања крви.

Свака нова акција давања крви обара рекорде. Овог пута, прикупљено је рекордних 319  јединица крви.

Поред активиста и чланова ССП РЦ Врање, полицијских службеника ПУ Врање, акцији се одазвало велики број грађана града Врањa. Посебну захвалност дугујемо и припадницима IV Бригаде Војске Србије, који су редовни учесници ових хуманитарних акција. Давању крви присуствовали су и активно учествовали, наши пријатељи, чланови Независног синдиката полиције Р.С.Македоније  .

Ове акције је веома тешко организовати. Синдикат српске полиције похваљује напоре наших активиста, али и осталих колега и колегеница, који чинећи хумана дела, осим што позитивно утичу на углед Министарства унтурашњих послова, показују да се на свим фронтовима активно боримо за очување здравља грађана Србије. Јер, полицијаци и војници су увек ту за свој народ. Захваљујемо се и свим даваоцима крви, редовним учесницима  у нашим хуманитарним акцијама.

Служба за информисање ССП


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ