Vranje, 05.12.2019. godine – Sindikat srpske policije Regionalni centar Vranje je u saradnji sa vernim prijateljima Humanitarnog udruženja „KOCE ZAUVEK“ i Zavoda za transfuziju krvi Niš, u prostorijama crkve „Uspenje Presvete Bogorodice“ u Vranju, organizovao sada već tradicionalnu akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Svaka nova akcija davanja krvi obara rekorde. Ovog puta, prikupljeno je rekordnih 319  jedinica krvi.

Pored aktivista i članova SSP RC Vranje, policijskih službenika PU Vranje, akciji se odazvalo veliki broj građana grada Vranja. Posebnu zahvalnost dugujemo i pripadnicima IV Brigade Vojske Srbije, koji su redovni učesnici ovih humanitarnih akcija. Davanju krvi prisustvovali su i aktivno učestvovali, naši prijatelji, članovi Nezavisnog sindikata policije R.S.Makedonije  .

Ove akcije je veoma teško organizovati. Sindikat srpske policije pohvaljuje napore naših aktivista, ali i ostalih kolega i kolegenica, koji čineći humana dela, osim što pozitivno utiču na ugled Ministarstva unturašnjih poslova, pokazuju da se na svim frontovima aktivno borimo za očuvanje zdravlja građana Srbije. Jer, policijaci i vojnici su uvek tu za svoj narod. Zahvaljujemo se i svim davaocima krvi, redovnim učesnicima  u našim humanitarnim akcijama.

Služba za informisanje SSP