Dodela novogodišnjih paketića u organizaciji SSP

SSP je ponovo bio jedini pouzdan Deda Mraz širom Srbije. Sve pohvale za naše aktiviste koji su se svojski potrudili da podela paketića mališanima bude nezaboravna!

Dodela novogodišnjih paketića u organizaciji SSP
Share Button

Tokom 2017. godine Sindikat srpske policije je imao mnoštvo aktivnosti usmerenih na zaštitu prava zaposlenih, proteste na ulici, pokretanje peticija, pregovora i sporazuma, sportskih aktivnosti, memorijalnih turnira… A na kraju godine, kada se svode računi, ide ono najlepše – prilika da obradujemo decu naših članova.

I mada je ove godine poslodavac ispunio svoju zakonsku obavezu i deci zaposlenih starosti do 15 godina, za zadnje četiri godine, isplatio novogodišnju poklon čestitku u iznosu od 1000 dinara po detetu i godini, naš sindikat se nije krio iza toga. Kao i svake godine do sada, i ove smo odvojili velika novčana sredstva i ispunili svoju statutarnu obavezu regulisanu transparentim Pravilnikom o materijalno-finansijskom poslovanju i deci naših članova starosti do 10 godina širom Srbije podelili novogodišnje paketiće, odnosno vaučere za njihovu kupovinu.

Prilikom dodele paketića, u zavisnosti od želja članova i uslova za rad sindikata, aktivisti SSP su širom Srbije organizovali i dodatne aktivnosti – pozorišne predstave, svečane dodele zahvalnica, proslave itd. Dečji osmesi uz igru, njihova sreća i radost se ne može meriti ni sa čim i to je jedan veliki doživljaj koji je našim aktivistima dao vetar u leđa i podstrek za dalji rad u 2018. godini, gde ih sigurno očekuju još veća iskušenja u sindikalnoj borbi.

A evo kako je sve to izgledalo:

Služba za informisanje SSP
Zoran Stojčić

Komentari:

Komentar

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar Prijavi se!