Tokom 2017. godine Sindikat srpske policije je imao mnoštvo aktivnosti usmerenih na zaštitu prava zaposlenih, proteste na ulici, pokretanje peticija, pregovora i sporazuma, sportskih aktivnosti, memorijalnih turnira… A na kraju godine, kada se svode računi, ide ono najlepše – prilika da obradujemo decu naših članova.

I mada je ove godine poslodavac ispunio svoju zakonsku obavezu i deci zaposlenih starosti do 15 godina, za zadnje četiri godine, isplatio novogodišnju poklon čestitku u iznosu od 1000 dinara po detetu i godini, naš sindikat se nije krio iza toga. Kao i svake godine do sada, i ove smo odvojili velika novčana sredstva i ispunili svoju statutarnu obavezu regulisanu transparentim Pravilnikom o materijalno-finansijskom poslovanju i deci naših članova starosti do 10 godina širom Srbije podelili novogodišnje paketiće, odnosno vaučere za njihovu kupovinu.

Prilikom dodele paketića, u zavisnosti od želja članova i uslova za rad sindikata, aktivisti SSP su širom Srbije organizovali i dodatne aktivnosti – pozorišne predstave, svečane dodele zahvalnica, proslave itd. Dečji osmesi uz igru, njihova sreća i radost se ne može meriti ni sa čim i to je jedan veliki doživljaj koji je našim aktivistima dao vetar u leđa i podstrek za dalji rad u 2018. godini, gde ih sigurno očekuju još veća iskušenja u sindikalnoj borbi.

A evo kako je sve to izgledalo:

Služba za informisanje SSP
Zoran Stojčić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.