Žabalj, 13.12.2018. godine u organizaciji Sindikata srpske policije održan je drugi memorijalni turnir u malom fudbalu „Darko Dodić“, u znak sećanja na tragično nastradalog kolegu Darka Dodića koji je život izgubio 01.01.2018. godine.

Prilikom otvaranja turnira porodici poginulog kolege uručen je poklon dres “FK Vojvodine”, a prisutnima su se obratili predsednik RC Novi Sad Sandri Vučić, predsednik Sindikata srpske policije Lazar Ranitović i predstavnik lokalne samouprave Boris Straživuk, koji je i otvorio turnir.

Na turniru je učestvovalo 17 ekipa koje su došle iz cele Srbije i to: PS Žabalj, SG Žabalj, SG Srbobran, PI Klisa, SG Novo naselje, SG Detelinara, SG OŽ Beograd, SG OŽ Niš, SG Šid, SG Lazarevac, SG Barajevo, RC Užice, RC Čačak, RC Pančevo, IJ92 Beograd, ekipa “Darkovi prijatelji” i ekipa “Darkova deca”.

Treće mesto na turniru je zauzela ekipa SG OŽ Beograd, drugo mesto ekipa SG OŽ Niš, a prvo mesto kao i prelazni pehar osvojila je ekipa IJ 92 Beograd. Titulu za fer plej osvojila je ekipa „Darkova deca“. Najbolji igrač turnira je Stojanović Saša, najbolji strelac Vladimir Pantić, a najbolji golman Boban Mitić.

Sindikat srpske policije nastavlja sa tradicijom obeležavanja sećanja na stradale kolege.

“Smrt ne postoji ljudi umiru tek kada ih svi zaborave”

FOTOGRAFIJE

Služba za informisanje SSP
Milan Stamenković