Sremska Kamenica, 7.4.2018 – U organizaciji Sindikata srpske policije održan je IX memorijalni turnir u malom fudbalu „Vladimir Grandić“ u čast i sećanje na tragično nastradalog kolegu koji je herojski izgubio život pokušavajući da licu pravde privede četvoricu razbojnika.

Bez obzira na veliki pravoslavni praznik, učešću se odazvao veliki broj kolega. Razočaranje predstavlja što ovom pomenu nije prisustvovao vrh MUP-a i PU u Novom Sadu. Obraz i čast MUP-a spasao je Vladimirov starešina, komandir SPI „Zapad“, Milan Dražić koji je i otvorio ovaj turnir, a koji se prilikom pozdravne reči zahvalio SSP-u na organizaciji turnira, jer se na taj način čuva uspomena na jednog velikog čoveka i dobrog kolegu, ali i na sve ostale odlikovane i neodlikovane heroje koji su svoj život dali za svoju zemlju i svoj narod.

Posebno zadovoljstvo nam predstavlja što su otvaranju turnira prisustvovali članovi porodice pokojnog kolege, uključujući i njegovog malog naslednika Mijata.

Potom je delegacija SSP-a sa članovima Vladimirove porodice, Vladimirovim kolegama motoristima iz SPI „Zapad“ i gospodinom Dražićem obišla Vladimirov grob i položila vence i cveće.

Po završetku turnira proglašeni su najuspešniji timovi i pojedinci.

  1. mesto: ekipa RC Čačak
  2. mesto: ekipa IPA COPO
  3. mesto: ekipa Stari Grad

Za najbolje igrača proglašen je Borislav Minić – RC Čačak.
Za najboljeg golmana proglašen je Mihajlo Marijaš – Stari Grad.
Najbolji strelac bio je Nemanja Radović – IPA COPO.
Nagrada za fer-plej pripala je ekipi Saobraćaj NS.

Zahvaljujemo se rukovodstvu Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici na pomoći i saradnji.

Generalni sekretar SSP
Viktor Ratković

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.