Predrag Plazinić (35) iz Policijske stanice Novi Beograd omiljeni je kolega najveće stanice u MUP Srbije! Kao takav ušao je u najuži krug za izbor najomiljenijeg kolege u čitavom ministarstvu!

30. klasu Srednje škole unutrašnjih poslova završio je 2001. godine! Od prvog dana karijeru započeo na Novom Beogradu gde i danas radi. U januaru 2006. godine završio je osnovni kriminalističko-tehnički kurs i na poslovima forenzike radi do danas! Više puta nagrađivan zbog rezultata rada i zalaganja. (Jednom je i kažnjen zbog nenošenja šapke. J) Oženjen je i otac dvoje dece.

U Sindikatu srpske policije aktivan je od 2012. godine, najpre kao sekretar Sindikalne grupe Novi Beograd a od prošle godine je zamenik predsednika Regionalnog centra Beograd. Kolege su poverenje, dato mu masovnim članstvom u stanici, još jednom potvrdili glasajući za njega!

SSP poziva sve članove ali i sve koleginice i kolege da izdvoje malo vremena i svojim glasom doprinesu da titula „NAJOMILJENIJI KOLEGA“ ode u prave ruke – u ruke Predraga Plazinića!

Podsećamo vas da je glasanje moguće isključivo putem službene intranet mreže, od ponedeljka 07,00 do utorka 16,00 sati. Link se nalazi na naslovnoj strani portala. Sam proces glasanja vam neće oduzeti više od par minuta. Potrudimo se i pobedimo!

Pobedimo pojedine visoke oficire MUP koji su u najuži krug ušli naređujući podređenima da glasaju za njih! Sada svoje snove pokušavaju ostvariti (neki bi rekli i komplekse izlečiti) pozivajući policijske stanice redom, moleći i ubeđujući ljude da glas daju baš njima!

Služba za informisanje SSP

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.