U sali Policijske uprave Kraljevo održana je prezentacija Sindikata srpske policije i nakon toga je formirana naša nova sindikalna grupa – SG OKP Kraljevo, koju čine koleginice i kolege, pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u Kraljevu. Prezentaciju rada sindikata su održali, i na mnogobrojna pitanja okupljenih odgovarali, predsednik sindikata Lazar Ranitović i članovi Glavnog odbora Darko Ocokoljić iz Srđan Trajković, koji je ujedno i predsednik našeg Regionalnog centra Kraljevo.

Za predsednika novoformirane sindikalne grupe imenovan je kolega kriminalistički policajac Nikola Salević (kontakt broj telefona 066/889-4559).

Naša velika sindikalna porodica od danas je bogatija za još jednog člana. Zaposleni u MUP širom Srbije prepoznaju iskrenu borbu i pošten rad SSP i masovno nam pristupaju. Činjenica je da smo već godinama jedini sindikat sa konstantnim rastom i prilivom članova. Trenutno smo po brojnosti drugi sindikat u MUP, čak za nekoliko stotina članova smo brojniji od reprezentativnog PSS.  Tako da je pitanje dana kada će i MUP zvanično utvrditi ono što su nam zaposleni odavno priznali poverenjem – SSP je reprezentativan sindikat koji može i treba da predstavlja sve zaposlene u ministarstvu.

Novim članovi sindikata želimo dobrodošlicu i čestitamo na pravom izboru a predsedniku grupe, Nikoli Saleviću, dajemo punu podršku i želimo puno uspeha u radu na ostvarivanju prava zaposlenih u OKP Kraljevo.

Služba za informisanje SSP

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.