Zlatibor, 16.06.2017. godine, – Na prelepim sportskim  „Maksima kampa“, u prisustvu blizu 800 učesnika i gostiju, svečano je otvorena jubilarna deseta Policijada „Zlatibor 2017“ koju tradicionalno organizuje Sindikat srpske policije.

Najveću sportsku manifestaciju u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova otvorio je predsednik SSP gospodin Lazar Ranitović koji se u svom govoru na kratko osvrnuo na položaj zaposlenih danas, ali je pre svega izrazio zahvalnost članovima na ogromnom odzivu i poželeo im fer borbu, sportske uspehe i lepo druženje van sportskih terena.

Sa nama su ove godine gosti iz nekoliko sindikata iz Srbije, Slovenije i Bugarske.

Nakon svečanog otvaranja otpočela su takmičenja u većini od 12 sportskih disciplina, uglavnom su odigrani kvalifikacioni mečevi, ali su pale i prve medalje. U subotu rano ujutru startuju sportski ribolovci a nešto kasnije i nastavak takmičenja u svim ostalim disciplinama. Završetak takmičenja je planiran za kasno popodne a proglašenje pobednika i dodela nagrada najuspešnijim ekipama i pojedincima je predviđeno za večernje sate, neposredno pre početka svečane večere za sve učesnike 10. Policijade.

U prilogu možete videti nekoliko fotografija sa otvaranja i održanih takmičenja. Opširniji izveštaj, sa podacima o svim postignutim rezultatima i pobednicima po disciplinama, očekuje vas nakon završetka Policijade.

Služba za informisanje SSP

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.