Sindikat srpske policije prinuđen je da po ko zna koji put pokušajem alarmiranja javnosti utiče nas poslodavca i tako ga primora na obezbeđivanje adekvatnih uslova za rad policijskih službenika na terenu!

Pored nesnosno loših uslova boravka i rada, o čemu smo više puta pisali, ono što zaposlene dodatno opterećuje i praktično onemogućava da obavljaju svoj posao i sačuvaju zdravlje jeste jako loša ishrana. Obroci koje policajci dobijaju su ne samo sumnjivog kvaliteta već i apsolutno nedovoljni. Na priloženoj fotografiji možete videti kako izgleda i šta sadrži večera policijskog službenika nakon celodnevnog patroliranja duž državne granice!

„Najpre su nas ponizili umanjenjem dnevnice na bednih 150 dinara, za koju jedva burek i jogurt možemo da kupimo, a sada nam nedovoljno kaloričnom ishranom praktično direktno ugrožavaju zdravlje! Svojvremeno je ministar Stefanović izjavio kako se patriotizam ne meri dnevnicom, a ja ga sada pitam čime se zdravlje meri!? Izgladnjuju nas na terenu, a istovremeno otuđuju radnička odmarališta koja su nam jedino bila dostupna za odmor i oporavak! Uskoro ni to nećemo da imamo! Zašto, ministre?“ – izjavio je predsednik Sindikata srpske policije i poručio da će se u vezi sa ovim obratiti Upravi za bezbednost zdravlja i potražiti zaštitu za naše kolege.

vecera
Fotografija dobijena od kolega na obezbeđenju granice prema Bugarskoj!

Služba za informisanje SSP
Mile Lazarević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.