Na terenima sportskog saveza grada Apatina, 22.07.2016. godine u vremenu od 17,00 do 20,00 časova, održan je turnir u basketu u organizaciji Sindikata srpske policije, sindikalne grupe Apatin.
Na turniru su učestvovale 4 ekipe i to: ekipa 1. bezbednosnog sektora, ekipa saobraćajnog sektora, ekipa PO Sonta i ekipa OKP-a. U dinamičnoj i fer atmosferi sa više atraktivnih pasova i prelepih koševa, više znanja i sportske sreće su pokazali igrači OKP-a koji su u finalu pobedili ekipu saobraćajnog sektora rezultatom 21:8. Pobedničku ekipu su činili: Turudija Vladimir, Maljković Jovan i Krec Jugoslav. U borbi za treće mesto, više volje i želje kao i znanja je pokazala ekipa 1. bezbednosnog sektora koja je odnela pobedu PO Sonta rezultatom 21:13.
Turnir su sudili Obradović Slobodan i Ugarković Nenad iz Apatina koji su profesionalni sudijski par u košarci i ovom prilikom želimo da im se javno zahvalimo na profesionalnom, fer i korektnom suđenju, kao i pomoći oko organizacije turnira. Pobednički pehar je ekipi OKP-a dodelio naš prijatelj sindikata i česti donator Marko Ćuća iz Apatina, koji se maksimalno zalaže za razvoj i promociju Sindikata srpske policije kako među građanima opštine Apatin, tako i Novog Sada i ovom prilikom želimo javno da se zahvalimo na svestranom zalaganju i nesebičnoj pomoći razvoju SG Apatin.
Treće poluvreme je održano u jednom ugostiteljskom objektu u Apatinu gde se okupilo oko tridesetak članova SG Apatin. Zahvalnost dugujemo i našem članu i glavnom kuvaru Bašić Zoranu koji je spremio odlični juneći gulaš za 30 ljudi. Za kraj želim da se zahvalim i našem članu i desnoj ruci u organizaciji turnira u basketu Vorkapić Srđanu.
Veliki odaziv i zainteresovanost članova je pokazala da je SG Apatin jaka sindikalna grupa u razvoju i u budućem periodu nastavićemo da promovišemo sindikat i borimo se za poboljšanje radno – pravnog statusa policijskih službenika.
                                                                                                                                Predsednik SG Apatin
                                                                                                                                 Aleksandar Mraović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.