Kažu da su policajci na granici ogledalo države. Da su upravo oni prvi simboli države sa kojom se susreću stranci prilikom ulaska u određenu zemlju.

Pitanje je kakvu sliku o nama ostavljaju policijski službenici zaposleni u SGP na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, s obzirom na stanje obuće koju nose prilikom svakodnevnog obavljanja dužnosti.

Dok cela zgrada aerodroma prosto „sija“ i odiše luksuzom, naše kolege, nažalost, nisu te sreće. Njihova oprema je uglavnom u jako lošem stanju. Niko se više ni ne seća godine u kojoj su poslednji put dobili službene cipele. Prilikom prošlogodišnje podele obuće ova stanica je zaobiđena iz nekog razloga a veliki broj kolega je kupovao obuću u privatnoj režiji, i to po nekoliko puta.

Kolega, čija cipela je na priloženoj fotografiji, obraćao se dopisima komandiru stanice u više navrata ali nije bilo nikakvog rezultata. Obuće nema pa nema, a on je prinuđen da tako obuven bruka sebe, MUP i celu državu Srbiju.

SSP ovo smatra nedopustivim, i insistiraće kod nadležnih da se svim kolegama u SGP Aerodrom po hitnom postupku nabavi adekvatna službena obuća. Pored svih opravdanja poslodavca o merama štednje i restriktivnog budžeta, ovakve stvari se ipak ne smeju tolerisati.

Služba za informisanje SSP

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.