U organizaciji Sindikata srpske policije, Sindikalne grupe Apatin 11.08.2017. godine na Kupusinskoj čardi organizovan je turnir u odbojci na pesku. Na turniru učešće su uzele: dve ekipe Doma za stare i penzionere, jedna ekipa Centra za socijalni rad i Sindikata srpske policije za koju su nastupali i radnici Hitne službe Doma zdravlja Apatin. U veoma zanimljivoj i pozitivnoj atmosferi sa puno lepih poteza i smeha, više znanja i sportske sreće su pokazale obe ekipe Doma za stare i penzionere koje su se našle u finalu, tako da je bilo poznato u čije će ruke otići titula pobednika. Treće mesto je osvojila ekipa Centra za socijalni rad, koja je u neizvesnoj završnici u odlučujućem trećem setu odnela pobedu domaćinu turnira.

Predsednik Sindikata srpske policije, SG Apatin  Aleksandar Mraović  uručio je diplomu za osvojeno 1. mesto kapitenu ekipe Doma za stare i penzionere Željki Savić i čestitao na pokazanom znanju i veštini koje su pokazale u osvajanju ove nagrade. Zahvalnice za sindikalni doprinos i saradnju sa našim sindikatom dodeljene su: direktorici Doma za stare i penzionere Živkov Slađani, direktorici Centra za socijalni rad Sučević Nikolini i šefu Hitne službe doma zdravlja Apatin dr Sitvuk Branku.

Posle završene ceremonije dodela nagrada i priznanja usledilo je celodnevno druženje, kupanje i pecanje, dok je uveče priređena svečana večera za učesnike.  Predsednik SG Apatin, Aleksandar Mraović na kraju se zahvalio predstavnicima svih institucija i  članovima SG Apatin što su uveličali ovaj događaj i sa radošću najavio da će se ovaj turnir održavati i u budućnosti, kako bi i dalje kroz zabavu i druženje menjali iskustva i znanja u našim strukama i tako uvek bili dostupni i sposobni da odgovorimo na sve zadatke koji su stavljeni pred naše službe, a sve u cilju pomoći našim građanima Republike Srbije zbog kojih i postojimo.

Sindikalna grupa Apatin

predsednik

Aleksandar Mraović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.