U organizaciji SFK Sveti Nikola i opštine Burgas, na terenima sportskog kompleksa „Slavejkov“ u Burgasu, od 11.05 do 13.05.2018. godine je održan tradicionalni međunarodni dobrotvorni fudbalski turnir. Na takmičenju je učestvovalo ukupno 19 ekipa iz Republike Bugarske, Srbije, Makedonije, Grčke i Rumunije. Sindikat srpske policije je predstavljala kombinovana ekipa iz Regionalnih cenatra – Pirot, Leskovac, Kragujevac  i IPA regija Pirot.

U jakoj konkurenciji, pobednik turnira bila je ekipa policajaca „RDMI-Vraca“. Regionalni centar Pirot zauzeo je 5. mesto, ali pored toga, dobitnik je dve nagrade: nagrada za fer-plej i nagrada za najorganizovaniju ekipu na turniru.

Nakon završetka takmičenja, usledila je dobrotvorna večera, uz prisustvo mnogih VIP gostiju, koji su uručili nagrade učesnicima. U ime Sindikata srpske policije, od strane člana SSP RC Pirot Srđana Pešića, dodeljeni su skromni pokloni i to: g-dinu Pavlinu Kovačevu, g-dinu Dimitru Nikolovom – gradonačelniku grada Burgas, g-dinu Valeri Gerovom – šefu carine Vidin, g-dinu Antonu Andonovu – načelniku granične policije Burgasa.

Sva prikupljena sredstva od turnira biće donirana deci poginulih radnika, pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Bugarske.

Sindikat srpske policije se zahvaljuje organizatorima i učesnicima turnira na gostoprimstvu, pozitivnom raspoloženju, vedrom duhu i odličnoj međunarodnoj saradnji. A kakva je atmosfera vladala u Burgasu, možete videti na slikama ispod teksta.

Služba za informisanje SSP
Zoran Stojčić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.