Skip to main content

Ревијални турнир у малом фудбалу „Шумадија 2015“


 

У организацији Синдиката српске полиције, Регионалног центра Крагујевац, одржан је први ревијални турнир у малом фудбалу.

Синдикална група ССП у Крагујевцу постоји око годину дана и за то време је имала константан раст чланства, па тренутно броји преко 100 чланова, док укупно у Шумадији (РЦ Крагујевац) Синдикату српке полиције, своје је поверење дало око 200 радника МУП који су препознали ССП као синдикат који се искрено и конкретно бори за остварење радно-правне заштите својих чланова, јасних предлога послодавцу за побољшање како услова, тако и материјалног статуса свих радника министарства.

 

Идеја за овај турнир потекла је од стране ССП који је желео да окупи колеге из Шумадије и Србије, да се на овај леп начин друже и да бар на један дан покушају да забораве на свакодневне проблеме у раду и на константан стрес, коме су свима је то познато полицајци посебно појачано изложени, као и на муку која нас питиска умањењем плата, укидањем дневница… Али да даље не набрајамо и тим сивилом наше реалности не покваримо овај извештај, који је превасходно посвећен спорту и дружењу које остаје дубоко у сећању свих нас и које је уствари и најбитније. Мада у другом плану остају спортски резултати, навешћемо наравно и то, као и екипе које су ове године узеле учешће на турниру. То су СПИ Крагујевац, Шид, Барајево, Петровац на Млави, Панчево и Вождовац.

Уводну реч на отварању турнира дао је председник Регионалног центра Крагујевац Марко Москић, а част да свечано отвори турнир припала је помоћнику начелника ПУ Крагујевац господину Александру Тодоровићу.
Поред наведених, отварању турнира присуствовали су заменик председника ССП Миле Лазаревић, председник СГ Топола Југослав Стевановић и наравно локално домаћин турнира, председник СГ Крагујевац Ненад Јовановић.

P1260377

Након целодневног међусобног надметања проглашени су најбољи који су заслужено добили  припремљене пехаре и признања а генерални пласман екипа је следећи:

 

  1. место СГ Барајево
  2. СГ Панчево
  3. СПИ Крагујевац

 

Најбољи СТРЕЛАЦ: Игор Чоловић (СГ Барајево)

Најбољи ГОЛМАН: Саша Јовановић  (СПИ Крагујевац)

Најбољи ИГРАЧ: Горан Ђуричић (СГ Барајево)

 

Дружење колега уз музику, и свечану вечеру наставило се на тзв „трећем полувремену“, где су најуспешнијим екипама и појединцима подељени пехари и признања.

P1260448 P1260449 P1260445

 

До следеће године у Крагујевцу или наредног турнира у организацији Синдиката српске полиције СПОРТСКИ ПОЗДРАВ!

P1260457 P1260458 P1260459 P1260460 P1260461 P1260463 P1260465 P1260466

Служба за информисање ССП

Никола Иванковић


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ