Skip to main content

Поштеног и стручног младића желимо за колегу!


Синдикат српске полиције (ССП), упутио је Министарству унутрашњих послова иницијативу да се поштени проналазач Рафет Тигањ запосли у Министарство унутрашњих послова Републике Србије.
Како преносе медији, Рафет Тигањ из Новог Пазара, пронашао је  новчаник у којем је било седам хиљада евра, документа и кредитне картице, а које је вратио власнику, пензионеру из Француске, Миодрагу Раковићу, који живи у Крагујевцу.

Рафет Тигањ је завршио два факултета, дипломирани је криминалиста и правник, али је безуспешно тражећи посао на многим местима, прихватио да ради у месари с обзиром да мора да издржава породицу.
Сматрамо да господин Тигањ треба да добије шансу и буде примљен у наше Министарство с обзиром да се за то школовао, да је стручан, и да је своју високу моралност примерно показао.
Поштени и стручни људи треба да буду ударна песница полиције у борби против криминала, а људи попут господина Тигања су нам неопходни!
Уколико господин Тигањ испуњава све законске услове за рад у нашем Министарству, и жели да ради у полицији, биће нам част да буде наш колега.
Број: 24и/012
Београд, 16.02.2012.год.


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ