Skip to main content

Ранковић и Крезовић успешни на полумаратону Панорама 2015


Panorama2015_Marko_Finish
Марко Ранковић

 

У недељу 22.02.2015.године одржан је други Панорама маратон у Београду, уз учешће такмичара из Србије, Републике Српске, Црне Горе, Македоније, Грчке и Хрватске.

Старт трке био је у 10:02 часа са пристаништа испред ресторана „Bella Vista“.

Наш члан Марко Ранковић из Лазаревца је у дисциплини полумаратон заузео друго место, а стазу дугачку 21 километар је претрчао за 1:14:38! Прво место заузео је Саша Столић из АК „Лепосавић “ са временом 1:14:10, а треће место припало је атлетичару из Хрватске Дејану Раданцу са временом 1:15:04. Четврти кроз циљ је прошао Дајевић Милош из АК „Церски јунаци“ са временом 1:17:10!

Успех Ранковића је још значајнији када се узме у обзир да је постигао добар резултат и време, иако је наведеног дана дувао јак ветар који је отежавао трчање, а падала је и ситна киша. Полумаратонску трку у мушкој конкуренцији је завршило 203 такмичара, а посебно желимо и да истакнемо нашег члана Милана

Милан Крезовић
Милан Крезовић

Крезовића (1987) из ПС Земун који је такође учествовао на поменутом полумаратону и заузео 56. место са временом 1.42:10. Крезовић је перспективан спортиста који се бави џиу-џицом, освајач је бројних медаља са домаћих и страних такмичења, и такође и чест учесних разних полумаратона, планинских и других атлетских трка. Већ следеће недеље, Крезовић ће учествовати на Нишком полумаратону, где се нада обарању личног рекорда у овој дисциплини.

ЧЕСТИТКЕ НАШИМ МЛАДИЋИМА

Комплетне резултате можете погледати ОВДЕ.

 

 

 

[pwaplusphp album=“Panorama_2015″]