Skip to main content

РАНКОВИЋ У ВРХУ НАЈБОЉИХ АТЛЕТИЧАРА СРБИЈЕ


 

 

Синдикат Српске полиције помно прати успехе које наши чланови постижу на спортској сцени. Међу њима се дефинитивно издваја успех Марка Ранковића, за кога су без сумње до сада већ све колеге чуле, истакнутог члана Службе за спорт Синдиката српске полиције, који својим резултатима показује да је дефинитивно један од тренутно најбољих атлетичара Србије.

Ранковић је ове године скренуо пажњу на себе када је на Београдском полумаратону заузео пето место од скоро 5.000 учесника из преко 50 земаља света. Тада је Ранковић истрчао полумаратон у времену 1:13:34.

Последњи Ранковићев успех бележи се 11.11.2015.године када је заузео друго место на 9. савском полумаратону, истрчавши цео полумаратон за 1:12:19. Од Ранковића је био бржи само најбољи полумаратонац Србије, Саша Столић, репрезентативац наше земље који је ове године узео бронзану медаљу на Балканском првенству у полумаратону.

Надамо се да ће Ранковић наставити са добрим резултатима и да ће ускоро постати најбољи маратонац Србије, а Синдикат Српске полиције ће као и до сада наставити пазљиво да прати резултате које наши чланови остварују на спортској сцени. Сходно овоме позивамо све наше чланове који учествују и имају успеха на неким спортским борилиштима као што то тренутно Марко чини да нас извештавају о томе мејлом а ми ћемо путем нашег сајта пробијати медијски мрак и покушати да те вести пласирамо најширем аудиторијуму који прати рад ССП.

ЗВАНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ДЕВЕТОГ САВСКОГ ПОЛУМАРАТОНА:
marko r SPM rezultati

Марку желимо сву срећу и да истраје у свом посвећеном спортском раду а очекујемо и надамо се да ће ускоро бити пробијен и магични резултат 1:10:00 када ће Ранковића објављивати сви медији на СВА ЗВОНА.
Надамо се да ће и тада Марко имати времена за нас, колико бар за један ексклузивни и опширнији интервју.

 

Служба за информисање

Никола Иванковић


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ