Skip to main content

Активност СГ Вршац: Начелниче обезбедите опрему полицајцима!


СИНДИКАТ СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ
СИНДИКАЛНА ГРУПА-ВРШАЦ

Датум :
01.08.2012. године
В        Р        Ш        А        Ц

Д   О   П   И   С
НАЧЕЛНИКУ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ ПАНЧЕВО
ЗВЕЗДАНУ РАДОЈКОВИЋУ

Синдикат српске полиције-Синдикална група Вршац Вам се у протеклом периоду обраћала са захтевом да се побољшају услови за рад полицијских службеника у Полицијској станици Вршац у виду прибављања адекватне опреме и опреме која је истрошена, недостаје, те отежава рад полицијских службеника првенствено на терену.
Поред недостатка делова униформе (службене панталоне, мајице, кошуље, шапке, јакне…), један од алармантних проблема су и недостатак батеријских лампи за рад полицијских службеника на терену у Полицијској испостави Вршац, осим полицијских службеника које их имају на личном задужењу.

Што се тиче Саобраћајне полицијске испоставе Вршац преседан је да саобраћајни полицајац нема ни једну исправну батеријску лампу  на задужењу за рад саобраћајних патрола већ дуже време у станици и није у могућности да заустави возило у условима смањене видљивости (осим полицијских службеника које их имају на личном задужењу) , и да постоји проблем око исхабаних, и исцепаних светлоодбојних прслука за контролу и регулисање саобраћаја на путу, који у условима смањене видљивости нису у потребној мери уочљиви, а тиме се нарушава углед службе и самог полицијског службеника, те закључујемо да на основу горе наведеног може доћи до угрожавања живота полицијских службеника а тиме и грађана Р. Србије.
Поштовани, у обавези смо да Вас подсетимо да смо вам упутили допис 28. 11 2011 године где смо навели исте проблеме, а по чему није поступано у довољној мери, у односу на хитност решавања проблема.
Са свим горе наведеним, захтевамо да што хитније започнете решавање проблема у виду опремања Полицијске станице Вршац.
 С` поштовањем,

 Члан ГО ССП
Председник ССП-СГ Вршац
Далибор Вукић


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ