Skip to main content

Честитка председника ССП


Председник Синдиката српске полиције Глишо Видовић честитао је министру Унутрашњих послова Републике Србије Ивици Дачићу на избору за премијера и министра Унутрашњих послова.
„Користим ову прилику да Вам честитам на избору за премијера и министра Унутрашњих послова Републике Србије. Сматрам да Вас на обе функције очекује тежак и одговоран посао и да ће те га у будућности обављати у складу са законима, професионално и пожртвовано.
Такође, желим да честитам колегама, грађанима и министру Дачићу на добро обављеном послу и пруженој помоћи у вези проналаска украденог бицикла господина Риа Асајиа из Јапана.
Заједничким радом грађана, медијских кућа и полиције у вези проналаска украденог бицикла осветлан је образ државе Србије и грађана који у њој живе. И ако смо као друштво познати као добри домаћини и гостољубив народ, на жалост као и свугде у свету, десило се и то да се неко дрзнуо да присвоји туђу имовину.
На сву срећу, заједничким снагама успели смо да светском путнику омогућимо даљи пут по свету на његовом бициклу. Синдикат српске полиције господину Асајиу жели срећан пут и дубоко се извињава што је баш у Србији доживео велику непријатност.
Надамо се да ће господин Асаји памтити и лепе тренутке проведене у Србији и да ће нам поново доћи у посету.“ – истиче председник синдиката Глишо Видовић.
Број: 97и/012
Београд, 30.07.2012.године


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ