Skip to main content

Честитке колеги Лепомиру Бакићу шампиону света у бодибилдингу!


lepomir bakic
Лепомир Бакић
шампион света 2013.

Председник Синдиката српске полиције, г. Глишо Видовић упутио је данас искрене честитке колеги Лепомиру Бакићу за освојену шампионску титулу у бодибилдингу.

Поштовани колега Бакићу,

Примите искрене честитке у име чланова Синдиката српске полиције и у моје име, поводом Ваше велике победе и освојене титуле Светског шампиона ИБФФ 2013. у бодибилдингу.

Ваш самопрегоран рад, велика дисциплина и одрицање довео је до огроманог успеха који сте постигли, Ваш успех треба да послужи младима као узор да се окрену спорту и раде на себи. Нашим колегама у Министарству, Ваша апсолутна победа служи за понос и част што сте међу нама.

Као тренер у Управи за обезбеђење, не сумњам да ће те имати добре резултате и са младим колегама које обучавате. Желим Вам добро здравље и још више успеха у наредним годинама.

С поштовањем,

Глишо Видовић
Председник ССП

lb

1395930_585948588109517_1558706773_n

Биографија:

Лепомир Бакић рођен је 11. октобра 1986. године у Пећи на Косову и Метохији.
Спортом је почео да се бави 2000. године и то џудом и као млађи јуниор био је учесник многих такмичења.

Први пут у теретану улази 2002. и после три године активног тренинга постаје јуниорски шампион Србије и Црне Горе.

Крајем 2006. године уписује Криминалистичко-полицијску академију у Земуну, а стручна комисија прогласила га је за најбољег спортисту академије за 2009. годину.

Лепомир је дипломирао 2010. и исте године остварује свој најбољи резултат у досадашњој каријери – на државном првенству у Чачку побеђује у полутешкој и затим у апсолутној категорији и постаје апсолутни шампион србије за 2010. годину.

Лепомир Бакић говори енглески језик и запослен је у МУП-у Републике Србије као инструктор у Управи за обезбеђење одређених личности и објеката.


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ