Поштовани,
Синдикат српске полиције дошао је у посед депеше Сектора Финансија, људских ресурса и заједничких послова а која се односи на обавезу лекарских прегледа приликом премештаја на ново радно место. Молим Вас да пажљиво прочитате ову депешу и дате Ваше мишљење о њој.

Comments

    1. ССП нема никакве ближе податке или шире тумачење у вези ове депеше. Упознати смо са њом колико и Ви који је читате.

  1. У сваком случају, потебно је шире, односно јасније тумачење ове депеше. Као и много пута до сада видим да је остављено у надлежност непосредних старешина организационих јединица да одлучују у вези са неким од детаља који би се односили на распоређивање радника у Министарству. Александар је поставио питање у вези са распоређивањем на ниже радно место ( због дисциплинске одговорности ) а текст депеше није недвосмислен и могао би се посматрати и у том правцу док је ипак основно значење текста депеше управљено према захтевима запослених за премештај у оквиру Министарства у организационе јединице које су им ближе пребивалишту ( нпр. ). Мишљења сам да је потребна допуна, односно јасније тумачење текста депеше. Најважније, морало би се поставити једнообразно понашање старешинског кадра како би се избегла било каква манипулација у односу према запосленом а која би ишла на штету полицајца.

  2. Dakle mene premestaju po potrebi sluzbe i sluzba placa lekarski pregled. Ako JA zelim premestaj onda sam placam lekarski pregled ???!!!
    A da li se ovo odnosi i na postavljenja rukovodioca ?
    A sta sa radnicima koji su na rukovodecim mestima i imaju F sifru ???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *