Skip to main content

Додела новогодишњих пакетића у организацији ССП


Током 2017. године Синдикат српске полиције је имао мноштво активности усмерених на заштиту права запослених, протесте на улици, покретање петиција, преговора и споразума, спортских активности, меморијалних турнира… А на крају године, када се своде рачуни, иде оно најлепше – прилика да обрадујемо децу наших чланова.

И мада је ове године послодавац испунио своју законску обавезу и деци запослених старости до 15 година, за задње четири године, исплатио новогодишњу поклон честитку у износу од 1000 динара по детету и години, наш синдикат се није крио иза тога. Као и сваке године до сада, и ове смо одвојили велика новчана средства и испунили своју статутарну обавезу регулисану транспарентим Правилником о материјално-финансијском пословању и деци наших чланова старости до 10 година широм Србије поделили новогодишње пакетиће, односно ваучере за њихову куповину.

Приликом доделе пакетића, у зависности од жеља чланова и услова за рад синдиката, активисти ССП су широм Србије организовали и додатне активности – позоришне представе, свечане доделе захвалница, прославе итд. Дечји осмеси уз игру, њихова срећа и радост се не може мерити ни са чим и то је један велики доживљај који је нашим активистима дао ветар у леђа и подстрек за даљи рад у 2018. години, где их сигурно очекују још већа искушења у синдикалној борби.

А ево како је све то изгледало:

Служба за информисање ССП
Зоран Стојчић


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ