Skip to main content

Други меморијални турнир „Дарко Додић“


Жабаљ, 13.12.2018. године у организацији Синдиката српске полиције одржан је други меморијални турнир у малом фудбалу „Дарко Додић“, у знак сећања на трагично настрадалог колегу Дарка Додића који је живот изгубио 01.01.2018. године.

Приликом отварања турнира породици погинулог колеге уручен је поклон дрес „ФК Војводине“, а присутнима су се обратили председник РЦ Нови Сад Сандри Вучић, председник Синдиката српске полиције Лазар Ранитовић и представник локалне самоуправе Борис Страживук, који је и отворио турнир.

На турниру је учествовало 17 екипа које су дошле из целе Србије и то: ПС Жабаљ, СГ Жабаљ, СГ Србобран, ПИ Клиса, СГ Ново насеље, СГ Детелинара, СГ ОЖ Београд, СГ ОЖ Ниш, СГ Шид, СГ Лазаревац, СГ Барајево, РЦ Ужице, РЦ Чачак, РЦ Панчево, ИЈ92 Београд, екипа „Даркови пријатељи“ и екипа „Даркова деца“.

Треће место на турниру је заузела екипа СГ ОЖ Београд, друго место екипа СГ ОЖ Ниш, а прво место као и прелазни пехар освојила је екипа ИЈ 92 Београд. Титулу за фер плеј освојила је екипа „Даркова деца“. Најбољи играч турнира је Стојановић Саша, најбољи стрелац Владимир Пантић, а најбољи голман Бобан Митић.

Синдикат српске полиције наставља са традицијом обележавања сећања на страдале колеге.

„Смрт не постоји људи умиру тек када их сви забораве“

ФОТОГРАФИЈЕ

Служба за информисање ССП
Милан Стаменковић