Skip to main content

Фудбалер Милан Јовановић напао полицајца на дужности!


Синдикат српске полиције најстрожије осуђује нецивилизовано понашање фудбалера Црвене звезде Милана Јовановића који је физички напао нашег колегу и члана ССП полицајца Ненада Б. радника Интервентне јединице 92 у Београду.

Ноћас, 13.04.2013.године у 02:15 часова у ул. Булевар Михаила Пупина испред угоститељског објекта „Тако је суђено“ дошло је до нарушавања Јавног реда и мира који је проузроковао Милан Јовановић на тај начин што је рукама разбио предње ветробранско стакло на моторном возилу „Сеат“, корисника Вука Радивојевића – кошаркаша Црвене звезде.

Интервентни тим ИЈ 92. затекао је полицијске службенике ПС Нови Београд који су безуспешно покушавали да смире  Милана Јовановића и укажу на законске последице ремећење Јавног рада и мира. Међутим, Јовановић наствља са бахатим и безобзирним понашањем и у тренутку док му је прилазио полицијски службеник Ненада Б., фудбалер Милан Јовановић је затвореном шаком ударио полицијског службеника ИЈ92  Ненада Б. у пределу главе, испод левог ока, при чему му је нанео видне повреде.

Милан Јовановић  је савладано од стране интервентног тима уз помоћ физичке снаге и средстава за везивање где је и даље наставио да вређа полицијске службенике речима „Јебаћу вам мамицу, пандурске пичке, шта сте ви дошли кој курац, знате ли ви ко сам ја и са ким се качите и др.“

После престанка пружања активног физичког отпора, Милан Јовановић  је доведен у службене просторије ПС Нови Београд.

Полицијском службенику Ненаду Б. је указана лекарска помоћ у службеним просторијама ПС Нови Београд а затим је службеним возилом превежен у Ургентни центар Београд ради даљег указивања лекарске помоћи.

Милан Јовановић  је алкотестиран у 02:40 часова,  где је утврђено да је под утицајем алкохола, а одбио је и лекарску помоћ о чему је сачињен лекарски извештај.

Шеф службе за информисање и портпарол
Синдиката српске полиције
Драган  Жебељан

 


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ