Skip to main content

Глишо Видовић добио позив из Народене скупштине на јавно слушање Закона о раду


pismo policija-page0001Председник ССП Глишо Видовић, данас је путем е-поште позван од стране госпође Милице Дроњак председнице Одбора за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва при Народној Скупштини Републике Србије, у коме га позива у Дом Народне скупштине, на јавно слушање које за тему има  „Закон о раду и његова рефлексија на социјално-економски положај грађана Србије“.На жалост, господин Глишо Видовић неће моћи да се одазове позиву с обзиром да Српски синдикални фронт 24. децембра 2013. године организује Конвенцију  у Ужицу, граду домаћину у коме је седиште Синдиката српске полиције.

Овим званичним позивом који долази из Народне скупштине Републике Србије, може се закључити да је Синдикат српске полиције препознат као значајан и релевантан фактор у Министарству унутрашњих послова Републике Србије а и шире.

РЕПУБЛИКА СРБИЈА
НАРОДНА СКУПШТИНА
Одбор за рад, социјална питања,
друштвену укљученост и смањење сиромаштва
17 Број: 06-2/­­­504-13
18. децембар 2013. године
Б е о г р а д

СРПСКИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ
председник Глишо Видовић

Поштовани господине Видовићу,

Обавештавам Вас да је Одбор за рад, социјална питања, друштвену укљученост и смањење сиромаштва на 27. седници од 07. новембра 2013. године, у складу са чланом 84. став 3. Пословника Народне скупштине, донео одлуку о организовању јавног слушања на тему „Закон о раду и његова рефлексија на социјално-економски положај грађана Србије“.

Предвиђено је да се јавно слушање одржи у уторак, 24. децембра 2013. године, са почетком у 11, 00 часова, у Малој сали Дома Народне скупштине, Београд, трг Николе Пашића 13. 

Позив за учешће упутили смо: министру рада, запошљавања и социјалне политике, министру привреде, министру финансија, представницима послодаваца,  сидниката и привредне коморе, као и председницима посланичких група у Народној скупштини, народним посланицима, невладиним организацијама и медијима.

Имајући у виду тему јавног слушања било би нам задовољство да присуствујете јавном слушању.

С поштовањем,

ПРЕДСЕДНИЦА
Милица Дроњак, с.р.


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ