Београд 22.12.2012.год. – Делегација Синдиката српске полиције посетила је Полицијску бригаду у Београду.
Домаћин и председник СГ Полицијска бригада Дејан Величковић, на почетку састанка представио је Глишу Видовића – председника ССП, Срећка Зимоњића – председника СГ СИВ 2 и  Драгана Жебељана – председник СГ Београд а затим реч дао председнику Видовићу који је представио рад Синдиката српске полиције и будуће планове.

На састанку је присуствовало око тридесет полицијских службеника који су износили неке од проблема са којима се  сусрећу у раду.
Дискутовало се о следећим темама:
– Статус Полицијске бригаде;
– Усклађивање коефицијента плате;
– Устаљеност сменског рада;
– Проблеми грејања у новим возилима;
– Проблеми климатизације у новим возилима у летњем периоду;
– Недостатак простора за седење са опремом у новим возилима;
– Недостатак прозора у задњем делу нових марица;
– Проблеми превоза за запослене који раде после 24 сата;
– Возачи често раде и као стражари;
– Опрема за ЈРМ стара, похабана, неопрана већ скоро 10 година;
– Штитови неквалитетни и тешки;
– Шлемови француски који су дати Жандармерији квалитетнији и лакши;
– Техничка неисправност возила “Ривал” и др.
У понедељак, председник ССП Глишо Видовић са сарадницима, одржаће радни састанак са командантом Полицијске бригаде у циљу решавања проблема запослених.

Comments

 1. pita li se neko iz ssp kakvo li je stanje u PU Prijepolje???
  evo vec vise od godinu dana policijski sluzbenici PI Prijepoqe i inspektori drze straze kod manastira mileseva i eparhijskog dvora. Voyilo dobijaju samo kada su temperature enormno niske (to odlucuje neposredni staresina) Uslovi za rad su katastrofalni, kod eparhijskog dvora nema ni stolica za sedenje pa su policijski sluzbenici primorani da na sluzbu idu sa svojim vozilom i kada dodje neko od staresina u kontrolu preti kako je to za disciplinsku… takodje nema ni WC!!! a sta radi predsednik SG PP Mujo Halilovic?!?!?!? uzima redovno clanarinu i jos ni jednom nije pitao zasto se dezura pored pomenutih objekata!!! takodje policijskim sluzbenicima je od nedavno uvedeno i dezurstvo pored spomenika oslobodiocima prijepolja!!!!!?????? voyila koja daju pri niskim temperaturama su neispravna i nemaju grejanje, gorivo ograniceno… i mujo????? sta si ti radio po tom pitanju????!!!! nista uzeo si clanarinu!!!!

  1. Колега нико вам није обрисао коментаре. Ваша питања и незадовољство је прослеђено у централу ССП. И ако није проблем оставите ваш контакт телефон, како би вас неко могао контактирати да се реше проблеми.

   1. e bas hvala, sad videh da ste vratili komentar…
    morao bih da vam ostavim najmanje 10brojeva… samo vi recite predsedniku sg pp da se pozabavi time jer postaje nepodnosljivo!!! vise od godinu dana se sprdaju sa nama. razgovaracemo mi sa mujom ali sam hteo da vas upoznam jer on nista ne preduzima iako je upoznat sa problemom. za ta dezurstva se biraju samo pojedinci…

    1. Колега, коментар није био ни обрисан нити враћен. Треба да знате да уредници сајта нису цео дан на сајту да би одобравали постављање коментара. Мало стрпљења није на одмет. Што се тиче проблема са ком се сусрећете, прво покушајте да их решите на локалном нивоу. Уколико то не да резултате, тада ће централа предузети неопходне кораке. На сајту ССП у рубрици контакт, постоје телефони и маилови свих синдикалних активиста, уколико сте желели да се чујете са било ким, или оставите поруку, то можете да урадите када год пожелите. Поздрав.

 2. Kolega Vuče, reagovao sam na Vaš komentar i razgovarao sa načelnikom PU Prijepolje i dogovorio se da u skorije vreme održimo jedan radni sastanak. Potrebno je da mi na mejl predsednika pošaljete sve primedbe i sugestije koje imate. Vrlo mi je bitno da raspolažem potrebnim informacijama pre sastanka. Takođe me možete lično pozvati na telefon koji je prikazan na sajtu sindikata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *