Председник Синдиката српске полиције, Глишо Видовић затражио је данас од Председника Владе и Министра унутрашњих послова Вице Дачића, да испита наводе грађана и медија о постојању кемтрејлса над Србијом.
У допису Дачићу, синдикат наводи: „Велики медија у Србији о овом проблему отворено говоре и наводе да специјално адаптирани авиони, под маском комерцијалних летова над небом Србије, на млазницама на репу или крилима авиона испуштају отровне хемијске агенсе као што су: вируси и вирусни фрагменти, нервни отрови, тешки метали попут алуминијума и баријума, микроорганизми, пестициди и радиоактивне материје, дехидриране људске ћелије, фибризне филаменте и др.

Како медији наводе, крајем прошлог месеца шведске власти су признале да су кемтреилс стварни а не неке теорије завере.
Оваквим писањем медија, и позивањем да грађани Србије шаљу своја искуства и фотографије све више се уноси узнемирење и панику међу становништвом. Шире се гласине а путем јавног поговарања повезује овогодишња суша, алармантан број канцерогених обољења међу становништвом као и пораст других болести са појавом кемтрејлса над Србијом.
На интернет форумима и социјалним мрежама о овој теми се воде разне дискусије у коме учествују и запослени у МУП.
Сложићете се да оваква писања и јавно изнета искуства грађана све више доприносе јавној несигурности и повећању панике и небриге руководства државе за ове проблеме и здравље нације.
С тим у вези, сматрамо да је неопходно и што хитније, оформити државну комисију састављену од стручњака која ће испитати наводе о постојању кемтрејлса над Србијом а јавност обавестити о резултатима истраге и предузетим мерама у циљу отклањања опасности.
У противном, ћутање државе и њених институција допринеће масовној паници и хистерији становништва, медији ће о овоме писати у циљу повећања својих тиража а грађани ће испредати приче и стварати даље теорије завере.“ – Потписује Глишо Видовић – Председник синдиката.
Број: 127и/012
Београд, 15.10.2012. године
Реаговање Курира на наше саопштење: Истражите ко трује Србију из ваздуха!

Comments

 1. Svaka vam čast na interesovanju i angažovanju oko ovog važnog problema današnjice. Iako možda ne urodi plodom, važno je dići glas! Đavo nikada ne spava.

  1. ИЗЈАВА НИКОЛЕ АЛЕКСИЋА ПОВОДОМ ЈАВНОГ ПИТАЊА СИНДИКАТА СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ РЕЖИМУ О ТРОВАЊУ СТАНОВНИШТВА СРБИЈЕ ЗАПРАШИВАЊЕМ ИЗ АВИОНА НАЈВЕЋЕ ТЕРОРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ НА СВЕТУ
   Ја сам најсрећнији човек на свету, управо зато што је моје вишегодишње залагање да се истина пробије у јавност, уродило плодом. Ја сам две године заредом пред Народном скупштином позивао војску и полицију да ухапсе председника државе, Владу и Генералштаб Војске Србије због издаје народа и државе, позивао сам их да бране Устав Србије, да стану уз народ и да зауставе очигледни геноцид који се спроводи над становништвом Србије.
   Две године сам заредом залагао сопствену слободу и стављао главу у торбу да личним протестом пред Народном скупштином
   укажем јавности какав злочин се над нама спроводи. После свега сам на крају доживео признање да је полиција стала уз мене и поставила режиму право питање; ко нас то трује и спроводи геноцид над нама и ко је то дозволио?
   Неко мора да одговара због издаје народа и државе, неко мора да одговара због штете коју је Србија доживела због запрашивања отровима са неба и последичне суше, због чега је само пољопривреда ове године имала штету већу од 4 милијарде долара.
   Ми смо мислили да је променом на изборима дошло и до промене става према агресији над Србијом.
   Међутим, нико се ни после избора на то не осврће, нити мења став о геноциду над становништвом Србије.
   Српска напредна странка је само извучена из шешира да у дело спроведе издајничке договоре претходне власти и да силаском са власти, под издајничким обележјем, омогући повратак на власт осведоченим издајницима у виду Демократске странке.
   Србија је у рату, над нама се даноноћно врши агресија радиолошко-хемијско-биолошком методом. Устав и закон о одбрани јасно дефинишу шта је и чија надлежност. Председник државе мора да донесе план одбране и да командује снагама одбране, ма какве оне биле, а не да нас препушта злочинцима да нас трују и запрашују као да смо инсекти, а не људи.
   Радујем се што је полиција коначно схватила да су и њихова деца угрожена и да се агресији мора стати на пут, по сваку цену, на овај или онај начин. Ја се стављам српској полицији на располагање, било у стручном делу да докажем геноцид на делу, било да их поведем да одбране Устав Србије и зауставе геноцид над становништвом Србије.
   Ја се лично, због година, не борим за своје услове живота, него за децу своје деце, да будуће генерације преживе геноцид који је намењен становништву Србије.
   Отварање рампе на граници да сваки отров уместо хране може да се увезе у Србију није ни мало случајан, геноцид над нама је почео; са неба, из тањира, са плодних ораница, стандардима о храни који нам обезбеђују мртвачке сандуке, а све мимо закона и Устава државе који нам ипак гарантују неки минимум преживљавања.
   Буђење свести полиције, која је схватила да је нераздвојив део народа Србије, са подједнаком угроженошћу живота и здравља, нико није дочекао са више радости од нас еколога Србије.
   Зато на питања Синдиката српске полиције режим мора да одговори; ко нас трује, из којих разлога и ко је одобрио геноцид
   над сопственим народом?
   Ја, Никола Алексић, стављам се на располагање Синдикату српске полиције, било да им пружим одговоре на сва постављена питања, било да их поведем у борбу за одбрану сопствених живота и живота наше деце, као и будућности деце своје деце.
   Никола Алексић

   1. Cestitam Normalnim ljudima u Srpskoj policiji koji imaju muda da teroriste svijeta pomognute domacim teroristima oznace i natjeraju teroriste domace i u sudovima da se sudi svima na vlasti i u ”opoziciji ”za terorisanje gradjana Srbije na nacin kako je to ekspertski objasnjavao gospodin Aleksic vec neko vrijeme i koji je,zbog toga,imao posledice po zivot i zdravlje.Te casne ljude treba staviti na celo drzave kako bi stanovnistvoo drzave zastitili od totalnog unistebnja.Ozbiljno sam mislio da je Nikolu Aleksica zbog tako ozbiljnog poduhvata ukazivanja na najvazniju stvar-trovanje iz aviona trebalo staviti kao Predsjednika drzave jer samo takvi su dodtojni a vode narod i drzavu koji licnim primjerom pokazuju ozbiljnost i posvecenost otadzbini i narodu.I ovom prilikom moje duzno postovanje tom dobrom covjeku Aleksicu koji je zalozio i svoj zivot zbog buducnosti nasih generacija kojih ce mozda biti ako ga cuje narod kao i ”vazni”u drzavi.Daj Boze da ovo sto pokrece policija inspirisana Aleksicem urodi pozitivno.

  2. Ја сам у Лос Анђелесу и нас прскају у просеку 3-4 пута недељно, а како се прича Америку прскају већ двадесет година а у скорије време све учесталије. Чисто да се не успалите ви у Србији да је то нека завера против Србије. Људи праве разне теорије о овим хемијским траговима али је то још увек неодгонетнуто колико ја видим. Ја сам направио десетине видеа и стотине слика широм Америке, и оно што је очигледно је да прскају само насељена места, значи само људе. То искључује теорије о мењању климе, мењању киселости земље и осталим глупостима о којима причају у документарцима направљеним овде. Ја сам возио са једне на другу страну Америке три пута, и ово што причам сам лично установио. Прича да то експериментишу како да нас заштите од сунца су тоталне будалаштине. Ја немам своју теорију, али оно што ми је сумњиво и што истражујем, је промена генетике људи а можда и животиња. Завера је много већа него разне политичке игре на које је наша пажња свакодневно усмерена. Свако са пола мозга може да види да оно што причају на медијима је само да нас замајавају да не би видели шта се стварно догађа. Проучите мало историју еугениста и њихове планове. Они су постојали пре Хитлера, а сви су пресељени у Америку после рата. Погледајте и у разне планове уједињених нација и како хоће да смање популацију на планети. Проучите и планове транс-хуманиста. Мислим да у том правцу има много логичнијих одговора на ово прскање из авиона. Успут, то нису комерционални авиони него војни, и како се прича НАТО, мада не знам одакле та информација долази. Ја немам добру камеру да бих могао да сликам тако високо. У сваком случају треба да се отвори дискусија међу одговорнима у нашој војсци и међу политичарима, и да се прскање заустави, без обзира шта и зашто се прска. Ето толико од мене.

 2. Ovako treba svi da uradimo! Svi smo svedoci porasta autoimunih , kancerogenih oboljenja i sl. oboljenja u Srbiji! i sve to u poslednjih nekoliko godina! samo napred!

 3. Stiteci svoja prava i zdravlje stitite i ostale, puna podrska u rasvetljavanju stetnih delovanja i zastiti zdravlja stanonistva.

 4. Пре пар недеља на Звездари око 1 после поноћи осетио се ужасан смрад који није подсећао ни на шта природног порекла. Уплашен да се нешто није десило, позвао сам друга на Лекином брду да погледа на интернету да погледа вести, будући да ја још увек у новом стану немам интернет. Он ми је рекао и да се код њих осећа нешто али да није тако јако. Позвао сам полицију и ватрогасну службу, али нико није имао неку информацију. Питао сам ко је задужен за то. Ко је задужен за ваздух, за квалитет, за ситуацију ако нас неко нападне хемијским оружијем, ко алармира јавност? Никакву информацију нисам добио до данас. Те ноћи сам отишао пријатељице у Калуђерицу да преспавам јер се тамо непријатан мирис није осећао.
  Ко је одговоран?

  1. dobro se neko setio da malo smelije govori o ovom problemu,cinjenica da nas zapad dobro pocastio i odgovorio posle nato bombardovanja,em su nas tad ozracili em sada nastavljaju da nas truju,pitamo se otkud susa,zasto kukuruz soja nisu rodili..eto resenja i odgovora,da nas satru sa lica zemlje da budemo njihovi robovi da vise nebude one ciste zdrave srbije
   zasto vlast cuti i ko je odgovoran za ovo
   sve pohvale bivsim kolegama iz mupa

 5. Svaka cast i drago mi je da je neko iz vrha vlasti u ovoj nasoj jadnoj zemlji resio da digne glas! Inace ovo je treci kurirov clanak u poslednjih godinu dana.Svako ko izadje na you tube ili samo izgugla chemitrails ce izaci hiljade snimaka i fotografija o ovom strasnom genocidu nad stanovnistvom.I ne samo iznad nase Srbije,nego kemtrejlsi su redovna pojava iznad cele evrope.Imam prijatelje po inostranstvu koji imaju isto isarano nebo kao kod nas.Puno srece i veliki pozdrav….

 6. Veliko poštovanje za ovakvu inicijativu! Nešto toliko očigledno nije ni logično, ni moralno ignorisati. Ceo svet bruji o ovoj pojavi već godinama.
  Što se tiče čudnog i nesnosnog smrada koji je Братислав pomenuo u svom komentaru, i ja sam ga osetio ponovo pre nekoliko dana na Vračaru. Kažem ponovo jer sam ga prvi put osetio pre više meseci i teško da ga mogu zaboraviti. Ne znam o čemu se radi i ne bih da špekulišem, ali za razliku od tog smrada o hemijskim tragovima postoje brojne informacije, fotografije i naučne studije.

 7. Kemtrejlsi vec duze vreme deluju po Srbiji sto moze svaki dan jasno da se vidi i nadlezni moraju odmah da zabrane te letove,a i da ispitaku sastav tih hemikalija.Uostalom te letove zabraniti i radi same panike u narodu.Vlast je za sada bila spremna samo da hapsi nase ljude koji su mirno ukazivali na ta desavanja.

 8. Eee moji vi 🙂
  Slabe vajde od Dacica i sl. Da je njima stalo do bilo cega osim do sopstvenih interesa ne bi se bavili politikom 😀
  Problem je velik, globalan, ne smeju oni protiv toga.
  Mrka kapa svima nama…
  Ali svaka cast na inicijativi!

  1. Čim se za nešto kod nas oformi komisija,obično se taj predmet ne riješi,zato valjda i postoje komisije.Nadam se da to neće biti u ovom sličaju,jer se radi o budućnosti naše djece.Nisam stručan ali sve je očigledno i može se vidjeti golim okom.Ako su svi letovi iznad Srbije odobreni i evidentirani lako je utvrditi šta se dešava,ako to neko želi. Volio bi da neko ko je stručan objasni čemu služi 6-7 a nekad i više paralelnih letova aviona na našem nebu u pravilnim razmacima koji iza sebe ostavljaju tragove vidljive dugo na nebu, za razliku od običnih koji brzo nestaju,a ti tragovi nakon određenog vremena otprilike pola sata vjerovatno zavisno od hem.sastava,formiraju oblake te iste materije koji se dugo zadržavaju iznad određene teritorije.Moja laička pretpostavka :Svjetski hemijski otpad se doprema negdje u blizinu na aerodrom.Odatle se na vrlo jeftin način rješavaju istog ,,darujući,, ga nama.Na sličan način su potapani brodovi hemijskog otpada u Jadranskom moru.O tome je pisala Hrvatska štampa.Ovakav način, prskanjem iz vazduha je jeftiniji,zato što su sretstva koja koriste obnovljiva.

  1. Hvala Svetovide za predlog i moje pitanje svima a narocito Nikoli za slanje fotoa kao dokaza.Evo juce sam napravio nelkoliko snimaka neba nad Beogradom iz Sremcice. Mislim da je vise suvisno blejati jer to svi mogu vidjeti na nebu ako imaju imalo pameti mada nisam cuo vise od nekoliko ljudi u gradu da za to uopste znaju JER SE KRECEM MEDJU MASAMA, iako je to toliko vidljivo.Valjda ljudi imaju ”preca posla”. Novinari!!!, sram vas bilo sto cutiite o ovako vaznom problemu.Vi ste saucesnici u ovoj vrsti terora nad narodom.

 9. Hvala Bogu da se najzad neko setio da krene u pravom pravcu!
  Da li ima letova nepoznatih aviona na nebu iznad Srbije ili nema i da li vrse ili ne vrse neke aktivnosti i ispustaju neke supstance iz njih i zaprasuju teritoriju su pitanja na koje bi trebalo da odgovori Premijer ili
  Ministar vojni! Neka oni svojim autoritetom saznaju kod nadlezne kontrole leta ko i kada i zasto leti i sta radi! Neka svojim autoritetom dobiju saznanja i od nacelnika Generalstaba i od koga god je potrebno! Duzni su da obaveste narod DA ili NE u vezi ovoga i da se spreci dalje uznemiravanje javnosti!

 10. Pitam se gde je bio ovaj sindikat da podrzi Nikolu Aleksica iz Ekoloskog Pokreta Novi Sad, koji je jos u julu mesecu govorio na ovu temu?

  1. Najpre: neka Bog da snagu ovim predstavnicima srbske policije da pobede u borbi protiv globalizacije, odnosno, Đavola i Antihrista.
   A, kao drugo, hoću da postavim pitanje, da li postoje zapisi o tome, kako su generacije školske dece, rodjene 50-ih godina XX veka morale jednom nedeljno da nose četkice u školu i kako su im tamo stavljali na te četkice fluor koji su deca utrljavala u zube i u desni. 80% ovih duša, tadašnje dece, a sadašnjih zrelih ljudi su ostali – BEZ ZUBA. koga sada pronaći i kazniti za zlodela u vezi sa masovnom upotrebom fluora u eksperimentalne svrhe?

 11. Ljudi vi niste normalni! Borite se za radnicka prava a ne belosvetske teorije zavere. Nema od toga nista. Doduse ako ste pobozni i verujete u zmiju koja govori i da ljudi ustaju iz groba, mozete da poveruje u ovu glupost.

  1. Prvo: da bi mogao nesto da komentarises poradi malo vise na svom obrazovanju jer tek sa znanjem dolazi uvid ISTINE koju ti ili ne vidis ili ne zelis da vidis.
   Drugo: Svidjalo se to nekima ili ne, TEORIJA ZAVERE se vec decenijama odvija u praksi na svim poljima – u politici na prvom mestu, u kulturi, nauci, sportu… Chemtrailsi su jedan od segmenata zavere protiv covecanstva sa nesagledivim posledicama po nas i nasu decu. Ko ne zeli da veruje i zna neka se pokrije krpom po glavi i misli da je zasticen. Samo ISTINA ce vas osloboditi. I ZNANJE o onome sta se desava.

 12. Nisam zatecena,ovo je veoma ozbiljan problem s tim sto mnogi u to ne veruju.Osecam se lose vec duze vreme.U sred leta dobila sam alergiju po kosmatom delu glave.kao da je hiljadu komaraca uslo u moju kosu i izujedalo po glavi.Zatim su se pojavili pecati samo na delu stomaka veci od koprivnjace ,nateceni,tvrdi i crveni .Zavrsila sam na alergologiji gde nisu pronasli maltene nista samo sam dobila upozorenje da ne pijem odredjenu vrstu lekova jer mogu sadrzati aditive na koje sam alergicna.test naravno nije pokazao nista,ali me nisu poslali na alergo test na lekove.zatim sam zavrsila na ginekologiji gde se od 31.08.lecim antibioticima sa povremenim izlascima kuci i dalje pod terapijom.Mogu reci kako koristim antibiotike nema vise oduzimanja ruku ,lica i vid mi se vratio na levo oko.za vreme te alergije iz mog tela tj. koze izbijale su crne tacke koje su licale na krpelje iz kojih je izlazila zgrusana krv.Ne znam sta se desava ali mislim da imam tumor koji je verovatno izazvan atmosferski ili od lekova.jos imam uzasne bolove u donjem delu stomaka sa probadanjem kroz celo telo putem genitalnog organa do mozga i nazad.Imate moju veliku podrsku u rasvetljavanju slucaja koji ste zapoceli. ovo do sada nisam rekla nikome iako moja porodica zna da sam bolesna…
  S`velikim postovanjem

 13. Svaka čast! Skupiti hrabrost i javno pitati nadležne ono što veliki deo građana Srbije vidi, je za divljenje. Naročito zbog toga što se oni koji bi zaista trebalo da brinu o zdravlju građana, ne oglašavaju. Pa gde je Ministarstvo zaštite životne sredine, ili kako se već sada zove? Gde je Agencija za zaštitu životne sredine, koja se na teritoriji RS bavi kontrolom vazduha? Gde su meteorolozi koji moraju da primete čudne pojave u oblačnim sistemima? Gde je Ministarstvo odbrane? ……. Da li postoji neko u vrhu ko ima dovoljno hrabrosti da javno objasni građanima šta se dešava? Samo, nama nisu potrebne laži. Već smo dovoljno bili prinuđeni da se sami edukujemo, ispitamo uzorke vazduha, vode i ostalog, i da shvatimo da se neviđeni zločin sprovodi, ne samo u Srbiji, već u celom svetu. Pa ako stradamo, onda bar da stradamo dostojanstveno, i pokažemo da nismo toliko glupi da ne vidimo šta nam rade. Daj Bože da oni koji su na vlasti shvate kolika im je odgovornost i da učine sve što je potrebno!
  Bravo za sindikat!

 14. Svaka cast,policija treba i da bude to sto joj poziv nalaze.Svaka podrska i nada da ce rezultati ispitivanja,ukoliko do njih dodje,biti objektivni.

 15. Помоѕи боже да све то што је написано истина.А шта ако је у питању само заташкавање истине и даље хапшење оних који покушавају сами на своју руку истраживати ово.Како вам стварно веровати.
  Па ако је ово што кажем стварно којим случајем прави сценарио,то уопште неће умирити народне масе а нити застрашити истраживаче него ће имати ефекат раван доливању уља на ватру.Колико су припадници МУП-а компетентни да самостално истраже ствар.Како би ваша изјава за јавност могла бит званична.
  Оно ваше “све више се уноси узнемирење и панику међу становништвом” само личи на припрему терена за хапшење оних који овај проблем стварно истражују и обавештавају народ о реалној видљивој опасности.

 16. Такође свака част људима из синдиката. “Синдикат” је једини проговорио као и они у глазбеном свету. Али чујте људи, ако је толико времена потребно за активирање, то већ доказује не вашу полицијску тромост, него потпуну умртваљеност у овом случају за истину, али не и умртвљеност за наручена привођења, хапшења. Полицајци треба да су људи најчестититији и непоткупљиви. У овоме подразумевам не кажњавање сваког учиниоца саобраћајног прекршаја, јер полиција је ту ради регулисања а не прекидања саобраћаја. То јест треба законске оквире примењивати са смислом и милосрђем,

 17. Као што Христос рече за фарисеје: “ви што стојите на вратима царства небеском па нит ви улазите нит пуштате они који би ушли…” Дакле о чему се ради? о кочењу живота. Царство небеско јесте вечни живот, а јеврејске верске старешине су спречавале обичан неук народ да у њега уђе, односно учили народ погрешно, секташки, како би ми то данас рекли, и људи више нису имали снаге да им се супротставе, јер су ови узели сву “верску власт”.

 18. Поново ради биоскоп ал овога пута без илузије
  http://www.kurir-info.rs/zrtva-kemtrejlsa-prizivala-sam-smrt-da-me-spase-clanak-464936
  На руским сајтовима ова Моргелонсова болест назива се НАНО КУГА и један од коментатора је приметио после истраживања да је присуство гвожђа и бакра у телу од пресудног значаја да се те самоумножавајуће се нано-честице (не организми) не умножавају. и “код тих људи није примећено обољевање” каже се.

 19. Ima tu jos jedan prateci problem zvani Haarp.
  Chemtrails i haarp rade u paru.
  Ja inace razvijam jedan receiver koji prati ove niskofrekventne talase povezan na racunar radi snimanja spektra.Vec imam neki ali ne radi savrseno zbog malog opsega merenja.Kada budem usavrsio ovde cu da publikujem nacrte i kompletno uputsvo za izradu sa listom materijala.
  Hteo bih zaista da se bavim ovom problematikom.
  Opasnost od haarpa je realna i postoji potvrdjena na vise mesta u svetu.Zato je ne treba zanemarivati.
  Kad kazem da chemtrails i haarp rade u paru to znaci da haarp talasi koriste schumanovu supljinu(prostor od zemljinog tla pa do jonosfere oko 60 km visine) Aluminijumske cestice izbacene iz chemtrail aviona sluze da bi se bolje reflektovali harpovi talasi ka tlu radi delovanja na ljude.
  Drugi nacine je da haarpovi talasi zasecaju magnetosferu(magnetni zastitni sloj oko Zemlje koji stiti planetu od opasnih suncevih vetrova)
  i sta se desava ogromna kolicina solarne energije koja dopire od sunca prodire kroz zadate supljine nad odredjenim podrucjem(Srbija ove godine)
  i eto nam ogromnih nezamislivih susa kao ovoga leta.

 20. И полиција, као и војска, о свом трошку шије униформе, док Србијом харају корумпирани политичари и тајкуни типа Миодрага Костића, коме није свет ни опстанак народа коме припада и који судом прогања Николу Алексића,човека који се већ годинама бори за оно што Костић и њему слични угрожавају…
  Зар још има и трунке сумње да нам је угрожен сваковрсни опстанак и да морамо направити заокрет,јер ОПСТАНАК НЕМА АЛТЕРНАТИВУ.

 21. Opstanak nema alternativu!
  to je najpametnije sto sam cuo skorije.
  Treba pruzati otpor ovome velikom zlu a ne predavati mu se tak tako.
  Jos 2006 sam pricao o mogucnosti ovoga sto se dogadja ali mi niko nije verovao.
  Neka otkrica koja sluze za zastitu od otrova,bakterija i virusa od kemtrejla:
  ako se otvara prozor da bi se kuca provetrila treba izbedju dva okna ili na ivicu staviti otvorenu bocicu sa sircetom.Dokazano je da u isparenjima od kiselih supstanci ovi virusi ne uspevaju.
  od ishrane treba koristiti zeolit u prahu za humanu upotrebu 15grama dnevno u casi vode.On vezuje opasne teske metale,slobodne radikale i radioaktivne supstance koje su dospele u organizami iz chemtraila.I potpuno se izbacuje iz organizma.
  Sto se tice ishrane treba unositi mikroelemenat bakar iz orahovih plodova tu ga ima najvise od dostupnijih namirnica.Bakar pokrece niz hemijskih reakcija u organizmu koji su korisni sto se tice ovoga.

 22. Koliko je vec proslo dana,ovo je dosta urgentno,odgovora jos nema.Da li neko uopste misli o narodu ili samo o svojoj fotelji.

 23. Jeste li vi svesni da su oni poslali ovo pismo ne bi li se oformila komisija koja bi jednom za svagda objasnila prostom narodu kao sto ste vi koji verujete u teorije zavere da nema razloga za paniku jer su chemtrails samo tragovi zbog kondenzacije.

 24. Neka se onda smatraju zabelezenim i oni i njihove izjave,jer ih svakako necemo zaboraviti mi nismo narod kratkog pamcenja.
  pitam ih da li su stvarno spremni da urade to sto nameraju?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *