Skip to main content

ИЗАБЕРИМО НАШЕГ ПЛАЗИНУ ЗА НАЈОМИЉЕНИЈЕГ КОЛЕГУ


Предраг Плазинић (35) из Полицијске станице Нови Београд омиљени је колега највеће станице у МУП Србије! Као такав ушао је у најужи круг за избор најомиљенијег колеге у читавом министарству!

30. класу Средње школе унутрашњих послова завршио је 2001. године! Од првог дана каријеру започео на Новом Београду где и данас ради. У јануару 2006. године завршио је основни криминалистичко-технички курс и на пословима форензике ради до данас! Више пута награђиван због резултата рада и залагања. (Једном је и кажњен због неношења шапке. J) Ожењен је и отац двоје деце.

У Синдикату српске полиције активан је од 2012. године, најпре као секретар Синдикалне групе Нови Београд а од прошле године је заменик председника Регионалног центра Београд. Колеге су поверење, дато му масовним чланством у станици, још једном потврдили гласајући за њега!

ССП позива све чланове али и све колегинице и колеге да издвоје мало времена и својим гласом допринесу да титула „НАЈОМИЉЕНИЈИ КОЛЕГА“ оде у праве руке – у руке Предрага Плазинића!

Подсећамо вас да је гласање могуће искључиво путем службене интранет мреже, од понедељка 07,00 до уторка 16,00 сати. Линк се налази на насловној страни портала. Сам процес гласања вам неће одузети више од пар минута. Потрудимо се и победимо!

Победимо поједине високе официре МУП који су у најужи круг ушли наређујући подређенима да гласају за њих! Сада своје снове покушавају остварити (неки би рекли и комплексе излечити) позивајући полицијске станице редом, молећи и убеђујући људе да глас дају баш њима!

Служба за информисање ССП


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ