Skip to main content

Коме ће припасти титула „Највећи лажов године“?


Lažov-620x363Поштовани пријатељи, током 2013.године, делегација Синдиката српске полиције имала је више разноврсних састанака са многим функционерима највишег ранга у МУП-у. Разговарали смо са министром, државним секретарима, директором полиције, помоћницима министра и другима. 

Покушавали смо да решимо многа питања која муче запослене, о свему смо вас редовно извештавали путем веб сајта, Фејсбука и Јутјуба.

Дошло је време да сумирамо разултате и видимо какво је ваше мишљење о томе, ко је своје обећање испуњавао а ко нас је највише лагао, односно ко нам је обећавао а ништа испуњавао.

Наш план је да ово заживи као традиционална анкета и да сваке године бирамо победника. Победнику ће припасти титула  „Највећи лажов године“.

За протеклу годину, за анкету смо изабрали неколико имена, оних са којима смо најчешће разговарали и који су нам обећавали разне ствари, да ће уредити, исправити или учинити.

У дну странице, свој глас можето образложити и рећи зашто глас дајете баш тој особи, и зашто сматрате да треба да понесе титулу „лажов године“.

Учествујте у анкети и нека најбољи победи!

[polldaddy poll=7685308]


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ