Skip to main content

Независном синдикату полиције – Југославу Милошевићу и Веселину Николићу


Picture 166Поштована господо,

У име добрих односа и надамо се, добре будуће сарадње између наша два синдиката, обраћамо вам се молбом да у наредном периоду учините све како бисте избегли објављивање нетачних података о броју чланова Синдиката српске полиције на вашем званичном сајту.

Приметили смо, наиме, да сте у два наврата и то 25.05.2013. као и 23.10.2013. године објавили нетачан податак да ССП броји 5181 чланова, што не одговара истини, јер је тај број далеко већи, а то је добро познато и вама као и нама. 

Не видимо ни један једини разлог за овако нешто, јер ССП ни на који начин не „угрожава“ бројност НСП с обзиром да имате знатно већи број чланова од нас, нити покушавамо да оспоримо вашу репрезентативност. Напротив, у тренутку кад смо од стране Министарства позвани да учествујемо у преиспитивању ваше репрезентативности, а без обавештења на чији се то захтев ради, одбили смо да у томе учествујемо, уз образложење које вам је сигурно добро познато, јер је тај наш поступак наишао на добар пријем и међу неким вашим члановима.

Управо због тога нас и чуди ова некоректност, која је наишла на негативан пријем код наших чланова који нам се јављају са захтевима да преиспитамо наш став у конкретном случају.

Ипак, имајући у виду да су оба чланка или извештаја накнадно повучена, овај други чак веома брзо, убеђени смо да сте и ви сами увидели да наведени потези нису били исправни.

Синдикални поздрав!

Генерални секретар
Лазар Ранитовић


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ