Skip to main content

Новогодишњи турнир у Апатину


У узбудљивој атмосфери и динамичној борби екипа саобраћајног сектора је тријумфовала против ватрогасне јединице Апатин резултатом 16:12 и пласирала се у финале где их је чекала екипа ОКП-а, која је победила екипу ПО Сонта резултатом 14:10.
У финалној борби за титулу победника 2. турнира у организацији синдиката полиције, виђено је прегршт атрактивних потеза и кошева након чега је бољим шутем са линије 6,75м екипа саобраћајног сектора однела титулу екипи ОКП-а резултатом 16:11.
Узбудљиво је било и у борби за треће место где је нако неизвесне завршнице екипа ватрогасне јединице Апатин ипак успела да оствари победу над ПО Сонта резултатом 16:14, иако су водили 14:7.

Председник СГ Апатин Александар Мраовић је уручио награде и диплому победничкој екипи у саставу: Шашић Милан (5 тројки постигао у финалу и најбољи шутер турнира), Шашић Петар и Лукић Бранко.
Захвалнице за синдикалне заслуге су уручене директорима гимназије „Никола Тесла“, господину Петровићу и директору средње грађевинске и дрвопрерађивачке стручне школе, господину Станковићу.
„Јавно се захваљујемо господину Угарковић Ненаду из Апатина (који је професионални судија у кошарци) на професионалном, фер и коректном суђењу, као и помоћи око организације турнира“ – изјавио је Мраовић.

Треће полувреме је одржано у реномираном угоститељском објекту у Апатину где су се окупили учесници турнира и чланови СГ Апатин, којих је било преко 20. Захвалност дугујемо нашем домаћину Дејану Рожићу коме је уручена захвалница за синдикалне заслуге и помоћ у организацији турнира, како би се сви учесници и гости осећали пријатно и задовољно.

Завршну реч је узео председник СГ Апатин Александар Мраовић који се захвалио свим учесницима турнира, гостима и са радошћу најавио да ће се овај турнир организовати и следеће године како би постао бренд СГ Апатин, као и да ће следеће године уз помоћ чланова наставити са организацијом нових пројеката, како би надмашили ову 2017. годину, која је била веома успешна.

Служба за информисање ССП