Skip to main content

НСП У КАНАЛУ, ФРКА-ПАНИКА У МУП-у!


Након што се Полицијски синдикат Србије упустио у уличне борбе са Министарством унутрашњих послова у циљу одбране права запослених, а Синдикат српске полиције бележи успехе на пољу права и петицијом послодавца бије директ у чело, Независни синдикат полиције коначно „убира“ плодове свог вишегодишњег нерада, тачније рада против интереса запослених – и пуца по шавовима!

Према провереним информацијама у врху МУП-а, а које се иначе крију попут најстроже државне тајне, НСП је бројем чланова пао у опасну зону, на границу губитка репрезентативности! Суочени са новонасталом ситуацијом његово вођство и активисти су узели годишње одморе и панично вршљају по Србији молећи запослене да се бар на месец дана учлане у НСП и тако покушају да избегну и званичан губитак репрезентативности као потврду фактичког стања.

Колика је пометња у НСП-у говори и чињеница да су ангажовали и поједине полтронске начелнике и командире уз чију помоћ на све могуће, углавном срамне начине – претњама, уценама и разноразним притисцима и „добронамерним саветима“ покушавају да зауставе осипање чланства и избегну потпуни распад.

Није им страно и да међу колегама шире лажи како се заправо гаси ССП.

Проблем НСП-а је аутоматски постао и проблем МУП-а, јер ће губитком репрезентативности НЕКАДАШЊЕГ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ, изгубити своју пудлицу која је беспоговорно, зарад својих личних интереса, аминовала и потписивала све што је послодавац тражио.

Драге колеге, јесте да је ружно надати се туђој невољи, али очигледно је да је ђаво дошао по своје и да су дугови коначно дошли на наплату. НСП умире, а на сахрану неће бити никог да их жали, осим налагодавца и неколицине локалних старешина, али које ће бити срамота да дођу на сахрану.

Сахрани ће ипак присуствовати велики број полицајаца: прежаљених 1.475 колега из анализе ризика, преварени из штрајка, бесправно отпуштене колеге са КиМ и сви ми који смо доживели да нам смањењем плате испред уста наше деце отимају комад хлеба.

Сви ми ћемо доћи на сахрану, али не уплакани и утучени, већ обучени у свечана одела и с осмехом на лицу радосно заиграти и запевати.

НАШ ЗЛОТВОР УМИРЕ! НЕ ДОПУСТИТЕ ДА ВАС, БИЛО СЛАТКОРЕЧИВИМ ПРИЧАМА, БИЛО ПРЕТЊАМА И УЦЕНАМА, НАГОВОРЕ ДА ИМ СВОЈИМ ПОТПИСОМ ДАТЕ СЛАМКУ СПАСА!

Може бити само један победник – Синдикат српске полиције!!! Јер оном ког подржавају радници, послодавац не може наудити!

Ваш ССП