Skip to main content

Обележен је јубилеј -15 година постојања и рада Синдиката српске полиције


Београд, 19.07.2022.године – Активисти Синдиката српске полиције обележели су јубилеј – 15 година постојања Синдиката српске полиције. Свечаности су присуствовали министар унутрашњих послова господин Александар Вулин са сарадницима из Кабинета, представници Дирекције полиције, Сектора за материјално-финансијске послове, начелник ПУ за град Београд господин Веселин Милић, начелници ПУ Ужице, ПУ Краљево и многи други…

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин изразио захвалност Синдикату српске полиције на активном учешћу и доприносу у борби за побољшање услова рада припадника Министарства унутрашњих послова, као и на подршци Министарству унутрашњих послова у напорима да положај полицијских службеника буде још бољи.

Председник Синдиката српске полиције Лазар Ранитовић истакао је да је углед полиције знатно побољшан у односу на период од пре годину и по дана, те да ће Синдикат српске полиције наставити активну борбу за бољи статус и положај припадника полиције. Ранитовић је додао да Министарство увек може да рачуна на подршку синдиката по питању спровођења планова и активности за унапређење безбедности и положаја полицијских службеника.

 

Служба за информисање ССП


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ