Skip to main content

Поразбољеваше се људи, у самачком хотелу МУП-а недељама нема топле воде!


SCAN_20131011_094212593Поштованa госпођо Нешковић,

Обавештени сте да у Самачком хотелу „Дурмиторска“ већ недељама нема топле воде и да је практично немогуће одржавати личну хигјену са хладном водом. Свесни сте да је спољна температура врло ниска и да је сезона вируса што додатно ствара проблеме станарима.

Синдикату српске полиције обратили су се станари са захтевом да се проблем топле воде под ХИТНО реши с обзиром да је овим проблемом здравље запослених већ угрожено.

Желим истаћи да нам је оштећен члан приложио рачун за плаћене антибиотике на износ од хиљаду динара, његово лечење је већ отежано недостатком топле воде а одржавање хигјене хладном водом може проузроковати теже здравствене компликације и последице. О одсуствовања са посла због болести да и не говоримо, а то представља додатни проблем јер послодавац боловање плаћа 100% износу. Дакле у овом случају посодавац хладном водом угрожава здравље запослених, станар плаћа пун износ месечне закупнине као да је све у најбољем реду, разболи се користи боловање те му послодавац плаћа 100% зараде, што савакако није коректно и ствара велики трошак и Министарству и станару.

Такође, као потписница уговора са станарима, обавезали сте се за пружање одређеног нивоа услуге који се на овај начин не поштује, дакле и са правног аспекта се може говорити о непоштовању уговорених обавеза те уговорена цена смештаја не може бити иста као кад је све у реду и исправно.

С тим у вези, молим Вас за хитну информацију када се очекује поправка квара и несметано коришћење топле воде, мој телефон је 064/892-25-04, односно очекујемо хитно решење изнетог проблема.

С поштовањем,

Председник СГ Београд
Драган Жебељан

Београд, 08.10.2013.год.


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ