СГ Лазаревац је у име ССП предложила ВСЈ Лазаревац, чији су припадници иначе већином и чланови ССП-а, за традиционалну Видовданску награду коју додељује Градска општина Лазаревац појединцима и предузећима за изузетне резултате у области привреде, образовања, културе, спорта, противпожарне заштите, здравствене и социјалне заштите…
ВСЈ Лазаревац је у предходној години забележила највећи број интервенција од када се уопше воде евиденције, и упркос слабој опремљености и неадекватном смештају (о чему је већ било речи) успешно је обавила све задатке пре свега захваљујући личним залагањима и пожртвованошћу људи што је највише дошло до изражаја приликом екстремних временских услова предходне зиме.
Такође треба напоменути да ће ВСЈ Лазаревац учествовати на трећем фестивалу ватрогасаца у Зрењанину где ће представљати Ватрогасну бригаду Београд.

Comments

  1. Bez obzira na sve ovo, dobra vest je da je na predlog komandira VSJ Lazarevac u oblasti protivpožarne zaštite našem kolegi i članu SSP Dragiši Kostiću inače komandiru Vatrogasno-spasilačkog voda u Vatrogasno-spasilačkoj jedinici Lazarevac, uručeno je ovo prestižno priznanje za postignute rezultate u organizaciji rada stanice i uspešno obavljene intervencije na kome mu čestitamo. 🙂
    Komandir VSJ Lazarevac Zoran Marković – čovek koji pokušava na sve načine da unapredi službu u svom resoru i afirmiše dobar rad radnika. Pravilo ili izuzetak???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *