zakon_o_raduНакон саопштења Српског синдикалног фронта да је Министарство рада, запошљавања и социјалне политике упутило допис синдикатима  и фронту о почетку Јавне расправе о Закону о раду, а да том приликом опет нису доставили Нацрт закона како би га размотрили и видели о чему требамо да разговарамо,  на сајту овог министарства коначно се појавио Предлог. Ово није случајно, ово је још један велики успех и резултат рада Српског синдикалног фронта.

Програм јавне расправе 17. децембра потписаала је проф. др Зоране Михајловић, председнице Одбора за привреду и финасије.

На вама је да предлог преузмете са линка, прочитате и проучите, односно  донесете закључак, шта он доноси и каква нас будућност чека.

У складу са овим, Српски синдикални фронт ће у наредном периоду доносити конкретне одлуке о свом учешћу у расправи !

ОВДЕ можете преузети предлог Закона о раду!

Министарство рада, запошљавања и социјалне политике у сарадњи са Канцеларијом за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије, организује презентације и расправе о Нацрту закона о раду у по следећем распореду:

  • Нови Сад,  дана 20. децембра 2013. године, у термину  од 11 до 14  часова, у просторијама Регионалне привредне коморе Новог сада, Плава сала, Народног фронта 10, II спрат,
  • Крагујевац,  дана 23. децембра 2013. године, у термину  од 11 до 14  часова, у просторијама Регионалне привредне коморе Крагујевца, Др Зорана Ђинђића, 10, V спрат, и
  • Београд, дана 26. децембра 2013. године, у термину  од 11 до 14  часова, Палата Србије, сала Србија (централни улаз), Булевар Михајла Пупина 2.

Пријаве за учешће на јавној расправи су обавезне.

MIHAJLOVIC

cats1

Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *