Skip to main content

Преузмите нови предлог Закона о раду. Коначно је представљен јавности!


zakon_o_raduНакон саопштења Српског синдикалног фронта да је Министарство рада, запошљавања и социјалне политике упутило допис синдикатима  и фронту о почетку Јавне расправе о Закону о раду, а да том приликом опет нису доставили Нацрт закона како би га размотрили и видели о чему требамо да разговарамо,  на сајту овог министарства коначно се појавио Предлог. Ово није случајно, ово је још један велики успех и резултат рада Српског синдикалног фронта.

Програм јавне расправе 17. децембра потписаала је проф. др Зоране Михајловић, председнице Одбора за привреду и финасије.

На вама је да предлог преузмете са линка, прочитате и проучите, односно  донесете закључак, шта он доноси и каква нас будућност чека.

У складу са овим, Српски синдикални фронт ће у наредном периоду доносити конкретне одлуке о свом учешћу у расправи !

ОВДЕ можете преузети предлог Закона о раду!

Министарство рада, запошљавања и социјалне политике у сарадњи са Канцеларијом за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије, организује презентације и расправе о Нацрту закона о раду у по следећем распореду:

  • Нови Сад,  дана 20. децембра 2013. године, у термину  од 11 до 14  часова, у просторијама Регионалне привредне коморе Новог сада, Плава сала, Народног фронта 10, II спрат,
  • Крагујевац,  дана 23. децембра 2013. године, у термину  од 11 до 14  часова, у просторијама Регионалне привредне коморе Крагујевца, Др Зорана Ђинђића, 10, V спрат, и
  • Београд, дана 26. децембра 2013. године, у термину  од 11 до 14  часова, Палата Србије, сала Србија (централни улаз), Булевар Михајла Пупина 2.

Пријаве за учешће на јавној расправи су обавезне.

MIHAJLOVIC

cats1


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ